tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κλότσησε τις ευκαιρίες κι έχασε από την Λαμία η Βέροια (βίντεο, φωτογραφίες))

Την ήττα με 1-2 γνώρισε η Βέροια στο πρώτο μπαράζ με την Λαμία. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη παρότι είχε την καθολική υπεροχή, δεν εκμεταλλεύτηκε τις μεγάλες ευκαιρίες που της δόθηκαν, εκτέθηκε δυο φορές στην άμυνα και δέχθηκε δυο γκολ κι έχασε το ματς.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια είχε τον έλεγχο αλλά η Λαμία πήρε το προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν νωρίς στο 3’ με κεφαλιά του Φοφανά που κατέληξε άουτ (σέντρα Μπουκουβάλας) αλλά μετά ακολούθησε η ψυχρολουσία.

Στο 7’ ο Ταϊρόν εκτέλεσε φάουλ και ο Μπεχαράνο με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 0-1.

Η Βέροια από εκεί και μετά πήρε τον έλεγχο. Απέναντι στην Λαμία που κλείστηκε στο μισό γήπεδο, δημιούργησε τρεις μεγάλες ευκαιρίες αλλά δεν κατόρθωσε να σκοράρει. Στο 20’ ο Κάτσε «τρύπησε» με κάθετη μπαλιά την αντίπαλη άμυνα, έβγαλε τον Μούργο σε θέση τετ α τετ αλλά ο παίκτης της Βέροιας έκανε ένα χλιαρό πλασέ κι έδωσε την ευκαιρία στον Σαράνοφ να μπλοκάρει. Στο 40’, ο Πασάς πιεζόμενος έξω από την περιοχή έβγαλε με πάσα μόνο τον Πεταυράκη αλλά και πάλι ο Σαράνοφ απόκρουσε το πλασέ του αμυντικού της Βέροιας. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Γιακουμάκης με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ αλλά και πάλι ο Σαράνοφ απόκρουσε.

Στο πρώτο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια κοντινή κεφαλιά του Μπεχαράνο, που κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια πίεσε και στρίμωξε την Λαμία αλλά δεν βρήκε γκολ. Ο Φαφανά δεν κατάφερε με το κεφάλι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 48’ και ακολούθησε ένα μπαράζ τελικών φάσεων με σουτ έξω από την περιοχή για την Βέροια (52’ Πεταυράκης, 54’ Πασάς, 56’ Μούργος, 59’ Κάτσε) που δεν βρήκαν στόχο.

Στο 63’ η Λαμία έφτασε κοντάς το γκολ με κοντινή προβολή του Ρόμανιτς, που κόντραρε και κατέληξε κόρνερ και στο 73’ πάλι με τον ίδιο παίκτη μετά από φάουλ του Γκέντσογλου αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Βέροια ισοφάρισε στο 77’ με τον Πασά, μετά από λάθος συνενόηση στην αντίπαλη άμυνα. Ο φορ της Βέροια με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 1-1.

Η χαρά της Βέροιας δεν κράτησε πολύ. Στο 81’ ο Μανούσος μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ σημειωσε το 1-2.

Η Βέροια πίεσε στο τελευταίο διάστημα αλλά δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Είχε όμως μια μεγάλη ευκαιρία στο 96’ όταν μετά από απόκρουση αμυντικού η μπάλα χτύπησε πάνω στον Πασά και κατέληξε άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγκάγιεφ (Αμιράλι, Ζεϊνάλοφ)

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Δημόπουλος, Μαραγκός, Κάτσε (80’ Οικονόμου), Μούργος (80’ Καπνίδης), Γαβριηλίδης (77’ Μπλέτσας), Φοφανά (67’ Κουατέγκ), Πασάς, Γιακουμάκης.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τσανδάρης (57’ Νούνιεζ), Μανούσος (88’ Προβυδάκης), Ταϊρόν (46’ Ρόμανιτς), Καραμάνος, Μαρτίνεθ, Σιμόν, Μπεχαράνο (60' Γκέντσογλου).

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή της Βέροιας Παύλου Δερμιτζάκη

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69