tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασε στο πρώτο μπαράζ ανόδου η Βέροια (βίντεο, φωτογραφίες)

Εντός έδρας ήττα με 0 - 1 γνώρισε στο πρώτο μπαράζ ανόδου η Βέροια. Οι φιλοξενούμενοι με τέρμα του Πολέτο στο 58' πήραν τη νίκη εκτός έδρας και απέκητσε προβάδισμα για την άνοδο. Η Βέροια μπροστά σε 4500 κόσμο δεν κατάφερε να βρει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο. Παρόλα αυτά, δημιούργησε απειλές αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Η Βέροια είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίωρο και είχε δυο καλές φάσεις για γκολ. Στο 3’, μετά από σέντρα του Γιακουμάκη, ο Πασάς δεν κατάφερε με κεφαλιά ψαράκι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα (άουτ). Στο 10΄ο Μούργος έκανε ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση, μέσα στην περιοχή, αλλά ο Μάρκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Λεβαδειακός ισορρόπησε και μετά το ημίωρο έλεγξε τον ρυθμό και απείλησε στο 36’ με ατομική προσπάθεια του Μυτίδη όμως το πλασέ του φιλοξενούμενου επιθετικού κατέληξε στην αγκαλιά του Βελλίδη. Η καλύτερη στιγμή του Λεβαδειακού σημειώθηκε στο 41’. Ο Μουτίνιο έκανε την σέντρα, ο Μυτίδης πήρε την κεφαλιά αμαρκάριστος αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός μπήκε πιο απειλητικός και άνοιξε το σκορ. Στο 46’ ο Νίλι έκανε σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε. Στο 58’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μυτίδης έβγαλε μόνο τον Πολέτο, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το 0-1.

Μετά το γκολ των φιλοξενούμενων, η Βέροια πίεσε για την ισοφάριση και δημιούργησε απειλές. Στο 69’ ο Οικονόμου με μακρινή μεταβίβαση έβγαλε μόνο τον Πασά αλλά το σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Μάρκοβιτς. Στο 70’ ο Ορφανίδης εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε μπροστά από αρκετούς παίκτες της Βέροιας αλλά κανείς δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα. Στο 72’ ο Γιακουμάκης μπήκε από αριστερά, δεν έσπασε στον Πασά που ήταν μόνος στο ύψος του πέναλτι, έκανε το σουτ αλλά ο Μάρκοβιτς. Στο 76’ ο Ορφανίδης εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιακουμάκης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στις καθυστερήσεις ο Λεβαδειακός έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2. Ο Συμελιδηε βγήκε μόνος απέναντι στον Βελλίδη, όμως ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζελέζοφ (Βένεβ, Ντούνοφ)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (86’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μούργος (66’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης (66’ Μπλέτσας), Γιακουμάκης, Κάτσε (77’ Πόζογλου), Πασάς (86’ Καπνίδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμον (54΄Συμελίδης), Μεχία, Πολέτο, Βήχος, Μυτίδης (70’ Δούμτσιος), Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μουτίνιο (70’ Μουτίνιο), Νίλι (82’ Λιάγκας)

Τι δήλωσαν οι προπονητές

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69