tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έκαμψε την αντίσταση της Νίκης Βόλου η Βέροια (βίντεο, φωτογραφίες)

Την έβδομη σερί νίκη της σημείωσε η Βέροια. Με γκολ του Γιακουμάκη στο δεύτερο μέρος, επικράτησε με 1-0 της Νίκης Βόλου. 

Το πρώτο μέρος ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο. Η Βέροια πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα αλλά δεν άργησε να ισορροπήσει η Νίκη.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί. Στο 8’ μετά από σέντρα του Πασά, ο Αλιατίδης προσπάθησε να διώξει με το κεφάλι αλλά παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, γύρισε πίσω στον Γαβριηλίδη ο οποίος επιχείρησε σουτ αλλά με προβολή ο Αλιατίδης αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 18’ μετά από εκτέλεσε κόρνερ του Μούργου, ο Πασάς πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 28’ ο Φοφανά έκανε συρτή σέντρα από δεξιά, ο Πασάς πετάχτηκε στην μικρή περιοχή αλλά ο Τσιμπούκας έβαλε την κόντρα και έσωσε την εστία της ομάδας του.

Από την άλλη πλευρά η Νίκη είχε μόλις μια επικίνδυνη φάση. Στο 36’ μετά από σέντρα ο Ανδρέου προσπάθησε να εκτελέσει με το κεφάλι αλλά για λίγα εκατοστά δεν πρόλαβε την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια προσπάθησε να σκοράρει πριν αρχίσει να πιέζει ο χρόνος και τα κατάφερε. Στο 49’ ο Φοφανά πήρε μια κεφαλιά μέσα στην περιοχή, μετά από κόρνερ και φάση διαρκείας, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Μέχρι το 85' η Βέροια συντήρησε χωρίς δυσκολία το προβάδισά της. Στο τελευταίο πεντάλεπτο η Νίκη προσπάθησε να πιέσει και είχε στο 86' σουτ του Βασιλείου που αποκρούστηκε από τον Βελλίδη και του στο 87' του Ανδρέου που κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος (Παγουρτζής, Γεωργακόπουλος)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Μαραγκός, Σκόνδρας, Οικονόμου (58’ Κάτσε), Γαβριηλίδης, Φοφανά (58’  Κουάτεγκ), Μούργος (86' Πόζογλου), Πασάς (78’ Μπλέτσας), Γιακουμάκης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπάγιτς, Πάνος, Κάσσος, Τσιμπούκας (63’ Βασιλείου), Αλιατίδης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος (71’ Αθανασίου), Ροχάνο (46’ Κουσκουνάς).

Δηλώσεις προπονητών

Δηλώσεις Μαραγκού

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69