tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δερμιτζάκης: "Κρατάμε την εικόνα του πρώτου μέρους" - Γκαρσία: "Ωραία η εικόνα μας στο β' μέρος" (βίντεο)

Ικανοποιημένος από τη νίκη ήταν μετά το ματς της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ Β', ο προπονητής της Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος δήλωσε ότι στο δεύτερο μέρος η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που ήθελε.

"Έγινε ένα πολύ καλό ματς, ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Λίγες ομάδες θα περάσουν από εδώ. Προβληματίστικα όμως από την εικόνα του β' μέρους. Στο πρώτο μέρος αιφνιδιαστήκαμε αλλά αντιδράσαμε καλά και με κατοχή μπάλα και συνδυαστικό παιχνίδι κάναμε την ανατροπή. Στο δεύτερο μέρος, ενώ είχαμε πλεονέκτημα δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Αφήσαμε τον αντίπαλο να πατήσει περιοχή και επιθετικά δεν εκμεταλλευτήκαμε το πλεονέκτημά μας. Κρατάμε την εικόνα του πρώτου μέρους και μας προβληματίζει το δεύτερο μέρος".

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Β' Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε: "Τα παιδιά χρειάζονται εμπειρίες και η Β' εθνική τα βοηθάει να εξελιχθούν και να μεγαλώσουν. Στο δεύτερο μέρος έδωσαν δύναμη και έκαναν κάτι όμορφο. Σε παιχνίδια όπως το σημερινό τα παιδιά πρέπει να προσέξουν τις λεπτομέρειες. Ξέρουμε ότι είμαστε στον ΠΑΟΚ Β' και τα παιδιά πρέπει να βελτιωθούν. Στην Β' εθνική υπάρχουν καλοί διαιτητές. Επειδή όμως ο ΠΑΟΚ Β' δεν μπορεί να πάει για πρωτάθλημα, δεν μας δίνουν πολύ σημασία. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και αξίζουν τον σεβασμό".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69