tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνέχισε νικηφόρα η Βέροια - Κέρδισε στην Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ Β' (βίντεο)

Νικηφόρο ήταν το πέρασε της Βέροιας από την Θεσσαλονίκη. Αν και βρέθηκε με το...καλησπέρα πίσω στο σκορ, ανέτρεψε το 0-1 και επικράτησε του ΠΑΟΚ Β' με 1-2.

Δείτε τα στιγμιότυπα

Το πρώτο μέρος ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ αλλά η Βέροια πίεσε ψηλά και έκανε την ανατροπή.

Ο ΠΑΟΚ Β’ ξεκίνησε το ματς με γκολ. Μόλις στο 2’ έγινε ένα σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε πόδια, στρώθηκε στον Πανίδη και ο τελευταίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι στο 17’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Ο Φασίδης έβγαλε μόνο τον Πανίδη, ο τελευταίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Βελλίδης απόκρουσε και έσωσε την εστία του.

Η Βέροια ισοφάρισε 23’. Ο Πόζογλου έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Γιακουμάκης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.  Πριν προλάβει να συνέλθει ο ΠΑΟΚ από την ισοφάριση, η Βέροια πήρε το προβάδισμα. Στο 24’ ο Παναγιώτου ανέτρεψε τον Γιακουμάκη και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Στο 25’ ο Πασάς εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και έγραψε το 1-2.

Στο 33’ η Βέροια είχε άλλη μια καλή στιγμή. Ο Μπουκουβάλας έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Πόζογλου προσπάθησε να κάνει ανάποδο ψαλίδι μέσα στην περιοχή, η μπάλα κατέληξε στον Πασά αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε σε πόδι και κατέληξε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια εκτός από το προβάδισμά της απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα. Στο 51’ ο Σαλαμούρας αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας και ήταν πιο απειλητικός. Στο 53’ ο Γαϊτανίδης έκανε σουτ έξω από την περιοχή και ανάγκασε τον Βελλίδη να αποκρούσει δύσκολα. Στο 62’ πάλι ο Γαϊτανίδης έκανε ένα πλασέ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Από την πλευρά της η Βέροια έχασε μέτρα στο γήπεδο ενώ είχε μια βολίδα με τον Μούργο στο 61’ αλλά ο Βελλίδης απόκρουσε.

Στο τελευταίο 12λεπτο, η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε. Ο Πεταυράκης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε στο 78’. Στο 87' ο ΠΑΟΚ έχασε και άλλον παίκτη. Ο Τάχαρος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη για θέατρο και αποβλήθηκε.

Διαιτητής: Καλατζής (Δέλλιος, Καμπερίδης)

ΠΑΟΚ Β’: Μπουργάνης, Τάχατος, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Μελετίδης (46’ Ουεντραόγκο), Σαλαμούρας, Τζίμας (46’ Χατζηστραβός), Σπυρίδης (70’ Γρόσδης), Φασίδης (46’ Γαϊτανίδης), Πανίδης (70’ Γκορντεζιάνι).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Μαραγκός, Πεταυράκης, Οικονόμου (57’ Μπλέτσας), Γαβριηλίδης, Μούργος (77’ Ράμος), Πόζογλου (88' Παπαχρήστος), Πασάς, Γιακουμάκης (77’ Φοφανά).

Αποτελέσματα

Καβάλα – Ξάνθη 0-6 
Αλμωπός Αριδαίας – Πιερικός 3-1
Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Πόντου 3-2 
ΠΑΟΚ Β  – ΝΠΣ Βέροια 1-2 
Τρίκαλα – Ηρακλής 0-0
ΑΕΛ – Πανσερραϊκός 2-0
Απόλλων Λάρισας – Ολυμπιακός Β 2-2
Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας (25/11)

Ρεπό: Θεσπρωτός

Η βαθμολογία

  1. Βέροια 10
  2. Ξάνθη 7
  3. Ολυμπιακός Β' 7
  4. Αναγέννηση Καρδίτσας 6
  5. ΑΕΛ 6
  6. Αλμωπός Αριδαίας 6
  7. Ολυμπιακός Βόλου 5
  8. Ηρακλής 4
  9. Πιερικός 4
  10. Απόλλων Πόντου 4
  11. Πανσερραϊκός 3
  12. Νίκη Βόλου 3
  13. Θεσπρωτός 3
  14. Τρίκαλα 3
  15. ΠΑΟΚ Β' 2
  16. Απόλλων Λάρισας 2
  17. Καβάλα 0

Επόμενη αγωνιστική

Βέροια - Τρίκαλα
Ηρακλής - Λάρισα
Πανσερραϊκός - Απόλλων Λάρισας
Απόλλων Πόντου - ΠΑΟΚ Β'
Αναγέννηση Καρδίτσας - Ολυμπιακός Βόλου
Πιερικός - Νίκη Βόλου
Ξάνθη - Αλμωπός
Θεσπρωτός - Καβάλα

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69