tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με την ψυχή στο στόμα κέρδισε τον Αλμωπό στην πρεμιέρα η Βέροια (φωτογραφίες)

Με νίκη ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα η Βέροια. Με γκολ του Πασά στο πρώτο μέρος, επικράτησε με 1-0 του Αλμωπού. Η Βέροια εκτός από το γκολ είχε και δυο δοκάρια αλλά και ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο τέρμα και πήρε τη νίκη με την ψυχή στο στόμα. Η "Βασίλισσα" είχε δυο πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος ήταν κυρίαρχη και έλεγξε το ματς. Στο δεύτερο μέρος όμως η απόδοσή της έπεσε και άφησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον Αλμωπό. 

Η Βέροια στο πρώτο μέρος είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες, σημείωσε ένα γκολ και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα από τον Αλμωπό. Το σκορ άνοιξε νωρίς, στην πρώτη μεγάλη φάση των γηπεδούχων. Στο 10’ ο Μπουκουβάλας με κάθετη πάσα έβγαλε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας τον Γιακουμάκη, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του αντιπάλου τερματοφύλακα, έδωσε δίπλα στον Πασά και ο τελευταίος σε άδεια εστία έγραψε το 1-0.

Στο 15’ με πρωταγωνιστή πάλι τον Μπουκουβάλα, η Βέροια έφθασε κοντά στο γκολ.  Ο αμυντικός της Βασίλισσας έκανε την σέντρα, ο Γαβριηλίδης πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 26’, πάλι από τα πόδια του Μπουκουβάλα δημιουργήθηκαν συνθήκες για γκολ. Ο δεξιός πλάγιος αμυντικός της Βέροιας εκτέλεσε κόρνερ, ο Πασάς πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια πολύ καλή στιγμή για γκολ στο 38’. Σε μια αντεπίθεση ο Ρόβας μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Βελλίδης απόκρουσε.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αλμωπός πίεσε την Βέροια χωρίς ωστόσο να της δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα. Η Βέροια από την άλλη έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ στο 57’. Ο Γαβριηλίδης βρήκε χώρο έξω από την αντίπαλη περιοχή, έπιασε ένα βολέ αλλά η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση και έριξαν στο τελευταίο τέταρτο έναν ακόμη επιθετικό (Κολλαράς) ενώ η Βέροια προσπάθησε κυρίως να διατηρήσει το 1-0.

Στο 80’ η Βέροια είχε μια καλή στιγμή από στημένη φάση. Ο Πόζογλου εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιακουμάκης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Παϊτέρη.

Στο 88' μετά από σέντρα, ο Σέχου πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ρόβας δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή και να απειλήσει την εστία του Βελλίδη.

Στις καθυστερήσεις ο Τριανταφυλλάκης έκανε μια σέντρα - σουτ, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βελλίδη.

Λίγο πριν το φινάλε, σε μια φάση έξω από την περιοχή της Βέροιας, ο διαιτητής σταμάτησε φάση με φάουλ πάνω στον Μπουκουβάλα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την φάση και σκόραραν αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε.

Διαιτητής: Τάσης (Νατσιόπουλος, Μάνος)

ΒΕΡΟΙΑ: (Δερμιτζάκης) Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Μαραγκός (46’ Δημόπουλος), Πεταυράκης. Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Μπαϊντού (64’ Πόζογλου), Μούργος (72’ Ντίνας), Γιακουμάκης (85' Μπλέτσας), Πασάς.

ΑΛΜΩΠΟΣ: (Τυριακίδης) Παϊτέρης, Πρίκας (76’ Κολλάρας), Παρασκευάς, Σέχου, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι (90' Ζαχάρος), Ρόβας, Πέττας (46’ Τριανταφυλλάκης), Αδαμίδης (46’ Καράμπελας), Γιουκούδης.

Αποτελέσματα

Απόλλων Λάρισας - Τρίκαλα 3-3
Ηρακλής - Νίκη Βόλου 0-0
Βέροια - Αλμωπός Αριδαίας 1-0
Απόλλων Πόντου - Καβάλα -
Αναγέννηση Καρδίτσας - Θεσπρωτός 1-0
Πιερικός - Ξάνθη 1-1

Η βαθμολογία

1. Αναγέννηση Καρδίτσας 3
2. Βέροια 3
3. Ολυμπιακός Β 3
4. Ξάνθη 1
5. Απόλλων Λάρισας 1
6. Νίκη Βόλου 1
7. Ολυμπιακός Βόλου 1
8. Πανσερραϊκός 1
9. Πιερικός 1
10. Ηρακλής 1
11. Τρίκαλα 1
12. ΑΕΛ 0
13. Αλμωπός Αριδαίας 0
14. Απόλλων Πόντου 0
15. Θεσπρωτός 0
16. Καβάλα 0
17. ΠΑΟΚ Β

Η επόμενη αγωνιστική (2η)

Θεσπρωτός - Πιερικός
Καβάλα - Αναγέννηση Καρδίτσας
Αλμωπός Αριδαίας - Απόλλων Πόντου
Νίκη Βόλου - Βέροια
Ολυμπιακός Βόλου - Τρίγλια
ΠΑΟΚ Β - Πανσερραϊκός
ΑΕΛ - Απόλλων Λάρισας
Τρίκαλα - Ολυμπιακός Β

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69