tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φιλική εντός έδρας ήττα της Βέροιας από τον Ηρακλή (φωτογραφίες)

Φιλική εντός έδρας ήττα, με 0-1, γνώρισε από τον Ηρακλή η Βέροια. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η Βέροια δεν κατόρθωσε να σκοράρει στο δεύτερο μέρος στις ευκαιρίες που της δόθηκαν, σε αντίθεση με τον Ηρακλή, που στο τελευταίο δεκάλεπτο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και πήρε το ματς.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Η Βέροια πίεσε ψηλά, αμύνθηκε αποτελεσματικά και κράτησε τους κινδύνους μακριά από το τέρμα του Βελλίδη αλλά επιθετικά η ανάπτυξη του παιχνιδιού της δεν οδήγησε σε φάσεις εκτέλεσης στην αντίπαλη περιοχή.

Η πρώτη καλή φάση της Βέροιας σημειώθηκε στο 12’. Ο Μπουκουβάλας πάσαρε μέσα στην περιοχή στον Φοφανά αλλά το πλασέ του τελευταίο ήταν χαλαρό και δεν ανησύχησε τον Παλαβράκη. Στο 22’ ο Παπαχρήστος προσπάθησε να απειλήσει με σουτ έξω από την περιοχή αλλά η εκτέλεση ήταν κακή και κατέληξε άουτ. Στο 32’ ο Μπαϊντού πήρε το «ριμπούντουντ» μετά από απόκρουσε του αντίπαλου τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του από κοντά κατέληξε άουτ.

Ο Ηρακλής απείλησε πρώτη φορά στο 34’ με απευθείας φάουλ του Σόουζα που κατέληξε άουτ. Στο 36’ ο Κάκκο έκανε ένα σουτ από πλάγια θέση, μέσα στην περιοχή της Βέροιας αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια καλή φάση. Μετά από σέντρα στο 45’, Κωστούλας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Βελλίδη.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια έγινε πιο απειλητική και έφτασε σε κλασικές για γκολ φάσεις. Στο 52’ ο Πασάς έβγαλε μόνο τον Μπαϊντού αλλά ο τελευταίος πλάσαρε άουτ. Στο 57’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Μπαϊντού έκανε την σέντρα αλλά η κεφαλιά του Πασά μέσα από την περιοχή δεν βρήκε στόχο. Στο 68’ πάλι ο Πασάς βρέθηκε σε θέση εκτέλεσης μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ από καλή θέση αποκρούστηκε από τον Γρηγοριάδη.  Νέα κεφαλιά του Πασά στο 81’, εξουδετερώθηκε από τον Γρηγοριάδη).

Κόντρα στην εξέλιξη του ματς, ο Ηρακλής έφτασε στο γκολ. Στο 84’, ο Μπαστακός πήρε την μπάλα στην περιοχή, γύρισε όμορφα το κορμί του και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 87’ ο Μουχάλης έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή που πέρασε λίγο άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μελιτζανίδης (Παπαδάκης, Χριστοδούλου)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης (46’ Παπαδόπουλος), Μπουκουβάλας (60’ Μουχάλης) , Παπαχρήστος, Μαραγκός, Πεταυράκης (71’ Περδίκης), Μπλέτσας (71’ Ράμος), Γραβιηλίδης (46’ Οικονόμου), Ορφανίδης (60’ Μυστακίδης), Πασάς (82’ Ισαακίδης), Φοφανά (60’ Ντίνας), Μπαϊντού (71’ Μούργος).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης (62’ Γρηγοριάδης), Πανάγου, Μανωλάκης, Κωστούλας, Χρουσιέλ (68’ Σγουρής), Παπαστεργιανός, Πήλιος, Μασούρας (82’ Μακιλτζής), Κάκκο (75’ Μαρινάκης), Σόουζα (62’ Ματίας), Μπαστακός (86’ Φακής).

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69