tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γκρανέρο: «Να αποκτήσουμε την ταυτότητα που είχαμε»

granero panaitolikos

Ο τεχνικός της Βέροιας, Χοσέ Γκρανέρο, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports τόνισε πως θέλει η ομάδα του να δείξει την ταυτότητα που είχε τις προηγούμενες αγωνιστικές. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Σε γενικές γραμμές η Καλλονή είναι μια ομάδα που ξέρει να παίζει, ξέρει τι θέλει να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι μια ομάδα με καλή άμυνα που ξέρει πώς να σταθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς περισσότερο πρέπει να σκεφτούμε την δική μας ομάδα από ότι τον αντίπαλο. Θέλω να αποδείξουμε ότι η ομάδα μπορεί να έχει την ταυτότητα που είχε τις προηγούμενες αγωνιστικές".

Σε ερώτηση για το πώς είναι η ψυχολογία της Βέροιας μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό απάντησε: "Η ομάδα είναι καλά, ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχουμε και τις επιστροφές που τις είχαμε ανάγκη. Ερχόμασστε από μια ήττα από έναν αντίπαλο που ξέρουμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να δείξουμε στο επόμενο παιχνίδι ότι μπορούμε να αντιδράσουμε".

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να έχει η Βέροια για να κερδίσει το παιχνίδι, σημείωσε: "Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη να δείξει την αγωνιστική ταυτότητα που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν πρέπει να απογοητεύσουμε ξανά τον εαυτό μας".

Σε άλλη ερώτηση για την μεταγραφική ενίσχυση απάντησε: "Δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό αλλά τώρα είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι με την Καλλονή. Είμαστε σε άμεση επαφή με τον πρόεδρο και θα το προχωρήσουμε".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69