tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γκρανέρο: "Με ενδιέφερε η εμφάνιση κι όχι το αποτέλεσμα"

Ικανοποιημένος από την πρόκριση στην επόμενη φάση έμεινε ο προπονητής της Βέροιας Χοσέ Γκρανέρο. Στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Απόλλωνα σημείωσε:

"Η πρόκριση είναι πολύ σημαντική για εμάς. Το κύπελλο ως θεσμός μου αρέσει. Έχοντας εξασφαλισμένη την πρόκριση, έδωσε ανάσες σε βασικούς παίκτες και χρησιμοποίησα κάποιους άλλους για να τους έχω προετοιμασμένους για την συνέχεια. Με ενδιέφερε η εμφάνιση της ομάδα κι όχι το αποτέλεσμα. Παίξαμε σωστά, κλείσαμε τον αντίπαλο, προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την καλά οργανωμένη άμυνά του. Θέλαμε να τελειώσουμε το ματς χωρίς αποβολές και τρυματισμούς. Δίκαια προκρίθηκε και ο Απόλλωνας. Ξέρει τι ψάχνει στο παιχνίδι του, αμύνεται σωστά και μας δυσκόλεψε".

Ο κ. Βοσνιάδης, τεχνικός του Απόλλωνα σημείωσε: "Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Κλείσαμε καλά τους χώρους στο πρώτο μέρος και σε μια φάση προηγηθήκαμε στο σκορ. Από εκεί και μετά και με δόση τύχης πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Συνεχίζουμε στο κύπελλο, στόχος μας να γίνουμε καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα".

Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Βαγγέλης Πίτκος σχολίασε: "Το κύπελλο μας ενδιαφέρει, θέλουμε να συνεχίσουμε. Είχαμε απέναντί μας μια καλή ομάδα της πρώτης κατηγορίας, ήρθαμε να πάρουμε αποτέλεσμα και τα καταφέραμε".

Ο τερματοφύλακας της Βέροιας Χαβιέ Τζινάρ τόνισε:"Μας δυσκόλεψε το παιχνίδι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Φθάσαμε στην ισοφάριση και προσπαθήσαμε για τη νίκη. Δεν μας μένει χρόνος, από αύριο ξεκινάμε προετοιμασία για το ματς με την Καλλονή".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69