tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ντόστανιτς: "Έπρεπε να ήμασταν πιο ήρεμοι" - Σα Πίντο: "Πιο δίκαιη η ισοπαλία"

Στεναχωρημένος ήταν μετά την ήττα από τον Ατρόμητο ο προπονητής της Βέροιας Ράτκο Νόστανιτς. Στις δηλώσεις του σημείωσε: "Δεν μπορώ να πω κάτι για τους παίκτες μου. Έδωσαν και την ψυχή τους.Μπήκαμε καλά στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο,αλλά το πρόβλημα ήταν ότι το παιχνίδι ήταν δύσκολο και έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι.Το πιο δύσκολο ήταν ότι στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε τραυματισμούς, του Thomas, του Βασιλαντωνόπουλου, και δεν μας επέτρεψαν να αλλάξουμε κάτι στο παιχνίδι μας. Είμαι πολύ στεναχωρημένος.

Είναι μονόδρομος για εμάς από εδώ και πέρα. Συνεχίζουμε και στα επόμενα παιχνίδια θα δώσουμε τα πάντα, γιατί είμαστε μια οικογένεια.Μένουμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε γιατί δεν υπάρχει άλλος δρόμος.Για το ματς είπαμε οτι αν δεν μπορούμε να το κερδίσουμε, τουλάχιστον να μην το χάσουμε. Ο Ατρόμητος όμως με μισή ευκαιρία μας κέρδισε".

Ο Σα Πίντο

Ο τεχνικός του Ατρόμητου Ρικάρντο Σα Πίντο, μετά το τέλος του ματς δήλωσε τα εξής: " Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν είχε ποιότητα ούτε και καλή τεχνική για να το παρακολουθήσει κανείς. Οι ομάδες έδωσαν σκληρές μάχες για την πρώτη και δεύτερη μπαλιά. Οι παίκτες της Βέροιας και του Ατρόμητου έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν. Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα, επί να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις έναν αντίπαλο που τροφοδοτεί συνέχεια τον επιθετικό του. Χρειαζόταν συνέχεια να είναι κοντά ο ένας με τον άλλον οι παίκτες μας. Πιστέψαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες , αρπάξαμε την τελευταία ευκαιρία και είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς.

Σε ερώτηση αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα , ο Σα Πίντο απάντησε ότι ίσως η ισοπαλία ήταν πιο δίκαιη.

Σε άλλη ερώτηση, για τον επαναληπτικό του κυπέλλου, ο προπονητής του Ατρόμητου σχολίασε ότι η ομάδα του πρέπει να είναι πιο ανταγωνιστική να έχει μεγαλύτερη ποιότητα γιατί στο κύπελλο όλα μπορούν να συμβούν. "Ο Ολυμπιακός είναι πιο ποιοτικός αλλά εμείς πρέπει να το πιστέψουμε και να δώσουμε τη δική μας μάχη για αυτή την ευκαιρία πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος" είπε ο κύριος Σα Πίντο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69