tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ήττα - σοκ της Βέροιας από τον Ηρακλή

Ήττα σοκ που δεν της επιτρέπει να ανασάνει βαθμολο΄γικά υπέστη η Βέροια από την Ηρακλή, στο εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής. Η Βέροια αν και είχε μεγάλες ευκαιρίες, έχασε με 0-2 από την Γηραιό, ο οποίος μένει ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα παρότι βρέθηκε τρεις φορές κοντά στο γκολ.

Στο 7' η Βέροια έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Σαρπόνγκ έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Καπετάνος έκανε μια καρφωτή κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Μετά το τέταρτο ο Ηρακλής άρχισε να φτάνει επικίνδυνα στην περιοχή της Βέροιας και στο 16' έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Ασίγκμπα ενώ έλεγχε την μπάλα στην περιοχή, σκόνταψε, ο Καντιμοίρης δεν μπλόκαρε και ο Μοντέιρο γύρισε την μπάλα προς την εστία, αλλά ο γκολκίπερ της Βέροιας έδιωξε σε κόρνερ με το πόδι.

Στο 18' ο Λουκίνας βρέθηκε αφύλακτος στην περιοχή, έκανε από δεξιά το παράλληλο γύρισμα αλλά πριν η μπάλα φτάσει στον Μοντέιρο, έδιωξε ο Ασίγκμπα.

Στο 21' ήταν η σειρά της Βέροιας να αγγίξει το γκολ. Ο Βασιλαντωνόπουλος μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Στόιτσεφ έκανε την κεφαλιά από κοντά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 31' μετά από κόρνερ και απομάκρυνση της μπάλας, ο Ιντζόγλου έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 40' η Βέροια έχασε άλλη μια ευκαιρία. Ο Κάλβο από δεξιά έστειλε την μπάλα συστημένη στον Καπετάνο, η κεφαλιά του Έλληνα φορ πέρασε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Χουάντερσον.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 48' η Βέροια έχασε μια σημαντική ευκαιρία. Ο Στόιτσεφ έκανε μια σένρτρα από δεξιά, ο Καλί έκανε μόνος την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε και πάλι άουτ.

Στο 63' σέντρα του Μαλόν από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Σαρπόνγκ δοκίμασε να σουτάρει πριν σκάσει η μπάλα και την έστειλε άουτ, πάνω από τα δοκάρια του Χουάντερσον.

Στο 65' ο Ηρακλης έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Λεοζίνιο έκανε ένα σουτ από το πέναλτι αλλά ο Καντιμοίρης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 73' πάλι ο Ηρακλής βρέθηκε κοντά στο γκολ. Ο Πασάςγήκε στην κόντρα δεν έδωσε στον αμαρκάριστο Μοντέιρο και την προσπάθεια του κόντραρε ο Καλί, στην εξέλιξη της φάσης ο Λεοζίνιο βρήκε τον επίσης αμαρκάριστο Κούρο που δεν μπόρεσε να πλασάρει από τα δύο μέτρα τον Καντιμοίρη!

Η Βέροια απάντησε στο 75'. Ο Καπετάνος έστρωσε μέσα στην περιοχή στον Στόιτσεφ, που από το ύψος του πέναλτι και χωρίς πίεση έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Χουάντερσον!

Στο 81' ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ. Λεοζίνιο και Πασάς άλλαξαν πολύ ωραία την μπάλα από δεξιά, ο τελευταίος έστρωσε στον Γροντή και αυτός με υπέροχο πλασέ έστειλε την μπάλα ψηλά στην δεξιά γωνία του Καντιμοίρη, δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο 86' ο Λεοζίνιο έφυγε μόνος στην κόντρα επίθεση, έκανε μόνος το σουτ από το ύψος της περιοχής και η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 90' ο Λεοζίνιο ανατράπηκε έξω από την περιοχή, έπεσε μέσα και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι. Ο Λεοζίνιο εκτέλεσε και έγραψε το 0-2 

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Βεργέτης, Πασχάλης)

ΒΕΡΟΙΑ: (Γράφας) Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Καλί, Στόιτσεφ, Λινάρδος (70 Μπελαίντ), Καπετάνος (79' Τζιώρας), Σαρπόγκ, Κάλβο (54' Άρτσε)

ΗΡΑΚΛΗΣ: (Παντελίδης) Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Γροντής (85' Ρούσσο ), Στάμου, Κούρος, Πασάς, Μοντέιρο,, Λουκίνας (56' Λεοζίνιο), Ιντζόγλου, Δώνης (68' Αγγελόπουλος), Τζανετόπολος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69