tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Κέρδισε σε φιλικό στην Σκύδρα η Αλεξάνδρεια

Η Αλεξάνδρεια επικράτησε της Σκύδρας με σκορ 2-4 σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη την Τετάρτη, παρουσιάζοντας ανώτερη απόδοση και κατακτώντας τη νίκη με άνεση. Η ομάδα της Αλεξάνδρειας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με την επίθεση της να κυριαρχεί από τα πρώτα λεπτά.

Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό ο Τόλης Λίτσι, δίνοντας το προβάδισμα στην Αλεξάνδρεια με ένα εντυπωσιακό τέρμα. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 25’, ο Καψάλης διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους, σημειώνοντας το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αλεξάνδρεια μπήκε εξίσου δυναμικά, με τον Καψάλη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 46’, ανεβάζοντας το σκορ στο 0-3. Στο 60’, ο Γιάννης Πιπιλιάρης σημείωσε το τέταρτο γκολ της ομάδας του, φέρνοντας το σκορ στο 0-4.

Η ομάδα της Σκύδρας κατάφερε να αντιδράσει στα τελευταία 30 λεπτά του αγώνα, σημειώνοντας δύο γκολ και μειώνοντας το σκορ σε 2-4, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει περισσότερο την ανώτερη Αλεξάνδρεια.

Αλεξάνδρεια: Τόλιος, Μουρούνογλου, Ράικος, Αρβανιτίδης, Βλάχος, Σωτηράκης, Αβραμόπουλος, Πιπιλιάρης, Καψάλης, Δημόπουλος, Λίτσι.

Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Γκάρας, Τασιόπουλος Στ., Χλιαρόπουλος, Σκούρτης, Τασιόπουλος Τ., Καραγιάννης, Τούφας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ