tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ελπιδοφόρα νίκη της Αλεξάνδρειας επί του Καμπανιακού σε φιλικό

Σε έναν φιλικό αγώνα προετοιμασίας, η Αλεξάνδρεια πέτυχε μια εντυπωσιακή νίκη με 3-1 απέναντι στον Καμπανιακό, ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, δείχνοντας ελπιδοφόρα σημάδια για τη νέα σεζόν. Η αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη σε έντονο ρυθμό, είχε ως κύριο χαρακτηριστικό την ισορροπία των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Καμπανιακός προηγήθηκε στο 55ο λεπτό, ανοίγοντας το σκορ. Ωστόσο, η απάντηση της Αλεξάνδρειας ήταν άμεση. Στο 60ό λεπτό, ο Δημόπουλος ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας νέα πνοή στην ομάδα του.

Η Αλεξάνδρεια συνέχισε να πιέζει και στο 75ο λεπτό πήρε το προβάδισμα με γκολ του Καραγιάννη, ο οποίος αξιοποίησε άψογα την ευκαιρία που του δόθηκε. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Αρβανιτίδης στο 82ο λεπτό, σφραγίζοντας τη νίκη της Αλεξάνδρειας και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια της προετοιμασίας.

Η νίκη αυτή απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο αποτελεί θετικό δείγμα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Αλεξάνδρειας, η οποία φαίνεται να προχωρά με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία προς την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ