tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέρδισε τον Πιερικό και πέρασε πρώτη η Βέροια!

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκε η Βέροια. Την Κυριακή κέρδισε τον Πιερικό με 2-1 και σε συνδυασμό με την "γκέλα" της Καβάλας, βρέθηκε μόνη πρώτη μια αγωνιστική πριν το τέλος της σεζόν και πλέον η κατάκτηση του πρωταθλήματος περνάει από το χέρι της (τελευταίο ματς της Βέροιας στην Τρίγλια και της Καβάλας στην Αριδαία.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και σημείωσε σχετικά νωρίς δυο γκολ. Από την άλλη, ο Πιερικός έπαιξε ανοιχτά και δημιούργησε φάσεις για γκολ αλλά βρήκε μπροστά του έτοιμο τον Βελλίδη.

Η πρώτη καλή στιγμή της Βέροιας σημειώθηκε στο 6’ όταν ο Λουκίνας βρέθηκε μόνος σε ευνοϊκή θέση αλλά σούταρε άουτ. Στο 7’ ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Καραγιάννης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Πασάς στο δεύτερο δοκάρι έπιασε σκαστή κεφαλιά κι έγραψε το 1-0 (φωτογραφία).

Ο Πιερικός απάντησε με διπλή ευκαιρία. Στο 15’ ο Μπουόλι μπήκε στην περιοχή έκανε από καλή θέση το πλασέ αλλά ο Βελλίδης απόκρουσε σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στον Κουκοδήμο έξω από την περιοχή, έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Βελλίδης έπεσε στην γωνιά του κι έσωσε την εστία της Βέροιας.

Στο 24’ η Βέροια σημείωσε το 2-0. Μετά από σουτ του Πασά (προηγήθηκε όμορφη συνεργασία Πόζογλου – Λουκίνα), η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και στρώθηκε στον Καραγιάννη. Ο Καραγιάννης σημάδεψε την απέναντι γωνία και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 35’ ο Πιερικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Μετά από αντεπίθεση, ο Μπουόλι έστρωσε στον Δεμηρτζόγλου αλλά αυτός μόνος απέναντι στον Βελλίδη σούταρε άουτ.

Η Βέροια στο πρώτο μέρος είχε άλλες δυο καλές φάσεις. Στο 43’ ο Μπουκουβάλας έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Λουκίνας επιχείρησε ανάποδο ψαλίδι αλλά το σουτ κατέληξε άουτ. Στο 45’ ο Πασάς έβγαλε μόνο τον Μπουκουβάλα, ο αμυντικός της Βέροιας προτίμησε να «σπάσει» την μπάλα στον Καραγιάννη αλλά ο αμυντικός που τον ακολουθούσε έβαλε την προβολή κι έδιωξε σε κόρνερ πριν ο παίκτης της Βέροιας σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος παίχθηκε ανοιχτό ποδόσφαιρο. Στο 52’ μετά από άστοχη έξοδο του Τζήμα, ο Πασάς προσπάθησε να σκοράρει έξω από την περιοχή και πλάγια, στο άδειο τέρμα, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο Πιερικός απάντησε στο 56’ και στο 58’. Στο 56’ ο Ίτσιος προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Βελλίδη με σουτ από το κέντρο αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε σε κόρνερ. Στο 58’ ο Κουκοδήμος έκανε κεφαλιά από κοντά αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε.

Στο 73’ ο Πιερικός μείωσε σε 2-1. Μετά από απόκρουση του Βελλίδη, (η Βέροια ζήτησε φάουλ) η μπάλα στρώθηκε στον Δεμηρτζόγλου και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις ο Πιερικός είχε κεφαλιά με τον Μακρή από κοντά που κατέληξε άουτ.

Διαιτητής: Μπούμπας (Αναστασιάδης, Τυριακίδης)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας (90' Μουχάλης), Παπαχρήστος, Πεταυράκης, Μαραγκός, Βεργώνης (74’ Οικονόμου), Μπλέτσας, Καραγιάννης (86’ Ντι Τζιοβάνι), Πασάς, Πόζογλου (74’ Στάμου), Λουκίνας (74’ Σιμόνι).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τζήμας, Τακίδης, Γιαλαμίδης, Κανταρτζής (67’ Γαλανόπουλος), Χαρτσιάς, Ίτσιος (76’ Κρευμάδι), Ιντζόγλου (67’ Καρανάτσιος), Μαυρίδης (60’ Μακρής), Δεμηρτζόγλου, Κουκουδήμος (76’ Τουλίκας), Μπουόλι.

* Πριν το ματς, η Βέροια τίμησε τον προπονητή της Παύλο Δερμιτζάκη για την συμπλήρωσε 400 αγώνων στους πάγκους ομάδων επαγγελματικών κατηγοριών. Την φανέλα της Βέροιας με το νούμερο 400 έδωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Αχιλλέας Μπίκας.

Αποτελέσματα

Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου 2-0
Καβάλα – Ολυμπιακός Βόλου 1-2 
Βέροια – Πιερικός 2-1
Θεσπρωτός – Αλμωπός Αριδαίας 1-0 
Τρίγλια – ΑΕΠ Κοζάνης 3-0 

Βαθμολογία

1 Βέροια 37
2 Καβάλα 35
3 Πανσερραϊκός 31
4 Ολυμπιακός Βόλου 28
5 Πιερικός 25
6 Τρίγλια 19
7 Θεσπρωτός 19
8 Αλμωπός Αριδαίας 17
9 Απόλλων Πόντου 17
10 ΑΕΠ Κοζάνης 6

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ