tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αποκλείστηκε από το κύπελλο η Βέροια (φωτογραφίες)

Εκτός κυπέλλου έμεινε η Βέροια. Στον επαναληπτικό έχασε από τον ΠΑΣ Γιάννενα με 1-2 και έχοντας χάσει με 1-0 στα Γιαννενα, αποχαιρέτισε τον θεσμό. Το δεύτερο ματς ειχε λίγες φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο πρώτο μέρος αλλά η Βέροια ισοφάρισε γρήγορα. Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια δεν μπόρεσε να δημιουργήσει απειλές για να μπει στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Κράτησε το ισόπαλο σκορ μέχρι τις καθυστερήσεις αλλά δέχθηκε δεύτερο γκολ με πέναλτι στις καθυστερήσεις κι έχασε και το ματς.

Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο. Ο ΠΑΣ ήταν ελαφρώς πιο απειλητικός αλλά δεν ενόχλησε ιδιαίτερα την Βέροια. Από την άλλη πλευρά, η "Βασίλισσα" δεν ευτύχησε να φτάσει σε θέσεις εκτέλεσης.

Οι δυο ομάδες σημείωσαν από ένα τέρμα. Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 37' με σουτ του Παμλίδη, το οποίο κόντραρε σε πόδι αμυντικού, άλλαξε πορεία η μπάλα και κατέληξε στα δίχτυα. Η Βέροια ισοφάρισε στο 41'. Ο Μεληκιώτης με όμορφο πλασέ στην απέναντι γωνία, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ κι έγραψε το 1-1.

Στο πρώτο 45λεπτο, ο ΠΑΣ είχε άλλες δυο καλές στιγμές. Στο 6' ο Λέο έκανε ένα χλιαρό σουτ μέσα από την περιοχή που κατέληξε άουτ ενώ στο 21' κεφαλιά του Ζιούλη από κοντά κατέληξε στην αγκαλιά του Τσιμόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο, ισορροπημένο αλλά με τον ΠΑΣ πιο επικίνδυνο. Οι φιλοεξενούμενοι χωρίς να φτάσουν σε σπουδαίες φάσεις εκτέλεσης, είχαν περισσότερες τελικές από την Βέροια. Στο 49' και στο 75' ο Νάουμετς απείλησε με σουτ από πλάγια θέση την πρώτη φορά και από το ύψος της περιοχής την δεύτερη αλλά οι προσπάθειές του κατέληξαν άουτ και στον Τσιμόπουλο αντίστοιχα. Ο νεαρός Τσιμόπουλος εξουδετέρωσε και στο 65' σουτ του Παμλίδη.

Από την άλλη, η Βέροια είχε ένα σουτ του Χατζάρα μέσα από την περιοχή που πέρασε ψηλά άουτ κι ένα φάουλ του Πέντα στο 68' που πέρασε κοντά από το δοκάρι.

Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις. Ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι και με τον Πήλιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βουρνέλης (Τοροσιάδης, Φράπος)

ΒΕΡΟΙΑ: Τσιμόπουλος, Ζούρκος Α., Στάμου (23' Μουρατίδης), Μανιώτης, Μουχάλης, Μπλέτσας, Ταΐρης, Μεληκιώτης (54' Πέντα), Χατζάρας (73' Πασάς), Σκαθαρούδης, Σιμόνι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Γιαννίκογλου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Σκόνδρας, Λιάσος, Ζιούλης, Γκαρσία (70' Σιόντης), Νάουμετς (77' Ράντοβατς), Ξυδάς (89' Λώλης) , Παμλίδης, Λέο.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ