tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ισόπαλη χωρίς γκολ πρεμιέρα για την Βέροια (φωτογραφίες)

 Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της πρεμιέρας της Βέροιας κόντρα στον Διαγόρα, Η "Βασίλισσα" δεν κατάφερε να "ξεκλειδώσει" την αντίπαλη άμυνα και να φτάσει σε θέσεις εκτέλεσης για να σημειώσει γκολ. Οι ευκαιρίες της μετρημένες όπως και αυτές του Διαγόρα που είχε ως πρώτο στόχο να κρατήσει το μηδέν.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο. Η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά εκτός από μια φορά, δεν δυσκόλεψε την αντίπαλη άμυνα. Το ίδιο ισχύει και για την άμυνα της Βέροιας, που δεν απειλήθηκε καθόλου από τους επιθετικούς του Διαγόρα.

Η μεγάλη ευκαιρία της Βέροιας στο πρώτο μέρος, σημειώθηκε στο 9’. Μετά από σέντρα του Πεταυράκη από αριστερά, ο Σιμόνι σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι και με νέα κεφαλιά από καλή θέση ο Κανούλας έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 15’, η Βέροια ζήτησε πέναλτι. Ο Σιμόνι φάνηκε να ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα Τσέλιο αλλά ο διαιτητής όχι μόνο δεν υπέδειξε πέναλτι αλλά τιμώρησε και κάρτα για θέατρο τον επιθετικό της Βέροιας.

Στο δεύτερο μέρος, δεν άλλαξε σημαντικά το σκηνικό. Ο Διαγόρας εμφανίστηκε πιο επιθετικός στο πρώτο τέταρτο και στο 59’ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Μετά από πάσα του Μπαρμπαρούση, ο Μπουρλάκης έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Κέρι και πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι της Βέροιας.

Μετά το 60’, ο ρυθμός έπεσε. Οι ομάδες έδειξαν σημάδια κόπωσης και υπέπεσαν σε πολλά λάθη.

Η Βέροια προσπάθησε στο τελευταίο δεκάλεπτο να φτάσει στο γκολ και  στο 83’ ο Σιμόνι έκανε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, που πέρασε λίγο άουτ. Στο 84’ ήταν η σειρά του Χατζάρα να δοκιμάσει με σουτ αλλά και αυτή την φορά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 90' μετά από άστοχη έξοδο του Βοσνιάδη, ο Κέρι έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή και ο Στάμου έδιωξε με το κεφάλι πάνω στην γραμμή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιμεντερίδης (Φαλτάκας, Μωυσιάδης)

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος, Βεργώνης (75’ Ζούρκος), Πέντα (79’ Μπλέτσας), Πασάς, Κανούλας (62’ Χατζάρας), Σιμόνι.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος (46’ Ναβαλόν), Προβατίδης (65’ Ηλιάδης), Καρπαθάκης, Κέρι, Αμπατανέο, Μπελέρης, Μπουρλάκης (75΄Γεωργιου), Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης.

Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής

Αιγάλεω – Καλαμάτα 0-2
Καβάλα – ΠΟ Τριγλίας 4-1
Ιάλυσος – ΟΦ Ιεράπετρας 0-0
Ασπρόπυργος – Ολυμπιακός Βόλου 2-2
Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός 2-1
Βέροια – Διαγόρας Ρόδου 0-0
Ιωνικός – Τρίκαλα 0-0

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ