tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην Αγία Μαρίνα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το απόγευμα του Μ. Σαββάτου ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στην τωρινή ομάδα και την ομάδα παλαιμάχων του συλλόγου Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ αφού και όμορφο θέαμα πρόσφεραν στους θεατές και ο στόχος του αγώνα στέφτηκε με επιτυχία .

Η εμπειρία μπορεί να κέρδισε της εντυπώσεις ( δέχτηκαν προτάσεις να ξαναφορέσουν την φανέλα του Μέγα οι ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Λ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Φ, ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ ΜΠ., ΤΥΠΟΣ Θ, ΛΥΜΟΥΣΗΣ ΑΝ., ΡΑΛΛΗΣ Κ. ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Β.) αλλά οι νέοι πήραν την νίκη με 7-2. Μικρή σημασία έχει όμως το αποτέλεσμα σε τέτοια παιχνίδια. Το πιο σημαντικό ήταν ότι το φιλανθρωπικό αυτό γεγονός στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη.

"Η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στο γήπεδο μαζικά (31 στον αριθμό), το διαιτητικό τρίο (Παρασίου, Παπαδάκης, Παζαρτσικλης), που όχι μόνο έπαιξαν αφιλοκερδώς αλλά και συνέβαλαν στον κουμπαρά αγάπης, την Ε.Π.Σ.Η , τον Δήμο Βέροιας , τον Δημοτικό Σύμβουλο Παπαγιάννη Γιαννη την Δημοτική Σύμβουλο Παπαδινα Πετρούλα τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Γερούκη Νικο, όλους όσους έδωσαν το παρόν, τους χωριανούς και φίλους που έδειξαν για μια ακόμη φορά την ευαισθησία τους σε θέματα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο" αναφέρει η ανακοίνωση της Αγίας Μαρίνας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69