tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παραλίγο τραγωδία: Διαιτητής έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή!

Η αναμέτρηση του Αχιλλέα Νεοκάστρου με τον Αλιάκμων Νησελίου βρισκόταν στις καθυστερήσεις όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων βρέθηκε στο έδαφος μετά από χτύπημα στο κεφάλι.

Οι παίκτες που βρέθηκαν δίπλα του σε κατάσταση σοκ, φώναξαν αμέσως προς τους πάγκους και άπαντες πάγωσαν στη σκέψη μιας μοιραίας κατάστασης...

Για καλή τύχη του πορτιέρο Μπούρα αλλά και όλων όσων βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Νεοκάστρου, ο ρέφερι Θανάσης Παπαδάκης (νοσηλευτής στο επάγγελμα) γνωρίζει από πρώτες βοήθειες και η άμεση επέμβαση του στον ποδοσφαιριστή, αποσόβησε το μοιραίο!

Προς ενίσχυση έτρεξε αμέσως και ένας ιατρός – φίλαθλος της ομάδας του Αλιάκμονα ο οποίος βοήθησε για να συνέλθει ο άτυχος παίκτης, ενώ το ασθενοφόρο έφτασε 10 περίπου λεπτά για να παραλάβει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος – ευτυχώς – είχε τις αισθήσεις του...

Να θυμίσουμε πως ο ρέφερι Παπαδάκης έχει επέμβει ξανά στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις 15/5/2014, όταν σε αγώνα της ΑΕ Περίστασης Πιερίας με τη Δήμητρα Γιάννουλης Λάρισας για τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, ο διαιτητής από την Ημαθία ήταν αυτός που με τις πρώτες βοήθειες, έσωσε τη ζωή του ποδοσφαιριστή Κοταρέλα των φιλοξενούμενων.

Πηγή: sportsup.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69