tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Beach Soccer: Πρεμιέρα με εκκρεμότητες … ελέω καιρού!

beach soccer

Ξεκίνησε την Παρασκευή που μας πέρασε το 2ο τουρνουά Beach Soccer στο γυμναστήριο "Άρης Γεωργιάδης" στην Εληά. Κατά τις δύο πρώτες μέρες της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν οι 5 αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής και των δύο ομίλων με μοναδική εκκρεμότητα τον αγώνα ανάμεσα στο Smile Market και τους NBCA που αναβλήθηκε λόγω της δυνατής βροχής που έπεφτε στο γήπεδο το Σάββατο το βράδυ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της πρώτης αγωνιστικής και οι βαθμολογίες των δύο ομίλων έχουν ως εξής:

Α΄ Όμιλος

Τα αποτελέσματα
Ambe lale-Στάσου Μύγδαλα 8-7
Τρίγωνο-Ticket4all 5-6
Βετέξ-Κούλα πιάστον vol2 6-5
Ρεπό: Draw café

Η βαθμολογία

1

Ambe lale

8-7

3

2

Βετέξ

6-5

3

3

Ticket4all

6-5

3

4

Στάσου Μύγδαλα

7-8

0

5

Κούλα πιάστον vol2

5-6

0

6

Τρίγωνο

5-6

0

7

Draw café

0-0

0

B΄ Όμιλος

Τα αποτελέσματα
Vodka Juniors-Bayern Ολομόναχοι 6-4
"X"Net-Πατσιαβούρας-Vrettos Recycling Team 6-7 στην παράταση
Smile Market-NBCA αναβλήθηκε

Η βαθμολογία

1

Vodka Juniors

6-4

3

2

Vrettos Recycling Team

7-6

2

3

“X”Net-Πατσιαβούρας

6-7

0

4

Bayern Ολομόναχοι

4-6

0

5

Smile Market

0-0

0

6

NBCA

0-0

0

Στον πίνακα των σκόρερ κεφάλι πήρε από νωρίς ο νεαρός Λάζαρος Πίκος, μολονότι η ομάδα του Στάσου Μύγδαλα δεν τα κατάφερε στο εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης απέναντι στους Ambe lale.

Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ μετά τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής έχει διαμορφωθεί ως εξής:

6 γκολ
Λάζαρος Πίκος (Στάσου Μύγδαλα)

4 γκολ
Γιάννης Θεοδωρίδης (Ambe lale), Κώστας Παγγούρας (Ambe lale)

3 γκολ
Γιώργος Μπουντζόλας (Vodka Juniors), Κυριάκος Βρεττός (Vrettos Recycling Team), Χρήστος Κουκόλης ("X"Net-Πατσιαβούρας), Γιώργος Φασίδης (Κούλα πιάστον vol2), Αχιλλέας Νεστορόπουλος (Bayern Ολομόναχοι), Δημήτρης Βούλγαρης (Ticket4all), Σωκράτης Λαμπριανίδης (Ticket4all), Μανόλης Γκελοσάνης (Τρίγωνο)

Αναλυτικά τα παιχνίδια της πρεμιέρας εξελίχθηκαν ως εξής:

Ambe lale-Στάσου Μύγδαλα 8-7

Οι πιτσιρικάδες της ομάδας Στάσου Μύγδαλα μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στα μέσα της δεύτερης περιόδου με 5-0 με τον Πίκο να σκοράρει κατά ριπάς. Ωστόσο, με όπλο τους την εμπειρία και πρωτεργάτες τους Θεοδωρίδη και Παγγούρα οι Ambe lale μείωσαν αρχικά στο το σκορ στο τέλος της ίδιας περιόδου σε 5-4 και στην τελική ευθεία της αναμέτρησης πραγματοποίησαν τη μεγάλη ανατροπή προηγούμενοι ακόμη και με τρία τέρματα διαφορά (8-5 στα 4 λεπτά πριν τη λήξη). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο φινάλε με 2 ακόμη τέρματα του Πίκου.

Ambe lale: Δεληφώτης, Βύζας, Παγγούρας 4, Μωυσιάδης, Κουκλανιώτης, Κούλης, Ντόκας, Νάστος, Θεοδωρίδης 4.
Στάσου Μύγδαλα: Ανδρεόπουλος, Αράβας, Χασιώτης, Πίκος 6, Λυκοστράτης, Αντωνιάδης 1, Γκέκας, Τσολακίδης.
Τα δωδεκάλεπτα: 0-4, 4-1, 4-2

Τρίγωνο-Ticket4all 5-6

Η εμπειρία και η ποδοσφαιρική πονηριά νίκησε το ταλέντο και τις φυσικές δυνάμεις. Κάπως έτσι εξελίχθηκε το μεγάλο ντέρμπι του Α΄ Ομίλου με τους Ticket4all τελικά να κάμπτουν την αντίσταση του Τριγώνου με σκορ 6-5. Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στη δεύτερη περίοδο, όταν το Τρίγωνο δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε μία φορά, με αποτέλεσμα οι Ticket4all να πάρουν διαφορά ασφαλείας 3 τερμάτων, που τους επέτρεψε τελικά να φτάσουν στην τελική επικράτηση.

Τρίγωνο: Σακαλής Αντ., Σακαλής Μ. Παπαδόπουλος, Χουϊλουλίδης 1, Τερζής, Γκελοσάνης 3, Αθανασιάδης, Ασλαμπάλογλου 1, Ζέκθης.
Ticket4all: Ιωακειμίδης, Βαλδήρ, Μπάκανος, Τζεϊρανίδης, Βούλγαρης 3, Ρίσσου, Λαμπριανίδης 3, Αργυρίου, Μπρέγκου, Παπαδόπουλος.
Τα δωδεκάλεπτα: 2-3, 0-2, 3-1

Βετέξ-Κούλα πιάστον vol2 6-5

Το πρώτο παιχνίδι της δεύτερης ημέρας ανάμεσα στους Βετέξ και τους Κούλα πιάστον vol2 ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με τους νικητές να επικρατούν στο φινάλε με 6-5. Μετά το ισόπαλο 2-2 στο τέλος της πρώτης περιόδου, οι νικητές, έχοντας περισσότερες επιλογές στον πάγκο τους, έδειξαν χαρακτήρα, πήραν προβάδισμα που έφτασε και τα 3 γκολ διαφορά (2 λεπτά πριν το φινάλε) και στο τέλος έφτασαν στο παρθενικό τους τρίποντο στη διοργάνωση.

Βετέξ: Κούβαρος, Γαβριηλίδης Τ. 2, Γαβριηλίδης Χρ. 1, Καλτσάς 1, Ντόγος, Σοφιανίδης 1, Γκαλαΐτσης, Κωνσταντάκος, Μουστάκας.
Κούλα πιάστον vol2: Φασίδης 3, Ιωσηφίδης, Τρούπκος 1, Καλφούντζος, Κορωνάς, Αργυρόπουλος, Παπαδόπουλος.
Τα δωδεκάλεπτα: 2-2, 2-0, 2-3

Vodka Juniors-Bayern Ολομόναχοι 6-4

Εξαιρετικό παιχνίδι ήταν το δεύτερο του Σαββάτου με τους Vodka Juniors να επικρατούν των Bayern Ολομόναχων με σκορ 6-4. Οι νικητές είχαν σε πολύ καλή μέρα τους Μπουντζόλα και Παπαδόπουλο που σκόραραν τα 5 από τα 6 τέρματα της ομάδας τους, σε αντίθεση με τους ηττημένους που πλήρωσαν την επιθετική τους δυστοκία, μένοντας χωρίς τέρμα στα πρώτα 16 λεπτά της αναμέτρησης.

Vodka Juniors: Ανδρεόπουλος, Τόσκας 1, Μπουντζόλας 3, Τσιμτσιρίδης, Παπαδόπουλος 2, Περδίκης.
Bayern Ολομόναχοι: Δαληγκάρος Αλ., Δαληγκάρος Ν. 1, Νεστορόπουλος Αχ. 3, Αγγελίνας, Νεστορόπουλος Δ., Νεστορόπουλος Σ., Λιλιόπουλος, Πεχλιβάνος, Νεστορόπουλος Κ., Καρύπογλου.
Τα δωδεκάλεπτα: 2-0, 3-3, 1-1

"X"Net-Πατσιαβούρας-Vrettos Recycling Team 6-7 στην παράταση

Η πιο ενδιαφέρουσα και αγωνιώδης αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της διοργάνωσης ήταν και αυτή που διεξήχθη τελευταία χρονικά ανάμεσα στους "X"Net-Πατσιαβούρας και τους Vrettos Recycling Team. Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι που κατά το δεύτερο του μισό πραγματοποιήθηκε υπό βροχή, οι "X"Net-Πατσιαβούρας κατάφεραν να στείλουν με τον Κουκόλη το ματς στην παράταση στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του αγώνα, ωστόσο, εκεί δεν είχαν τα ανάλογα αποθέματα. Ο Ζωγράφος χάρισε τελικά τη νίκη στην ομάδα του ενάμισι λεπτό πριν από τη λήξη του έξτρα τριλέπτου, με τον Συμπεθέρη να πετυχαίνει τέρμα στο φινάλε, το οποίο όμως ήταν εκπρόθεσμο.

"X"Net-Πατσιαβούρας: Φλώρος, Σιδηρόπουλος, Δούλου, Κουκόλης 3, Πατσιαβούρας, Γιαουτζής 1, Ζούρκος, Τάνης, Συμπεθέρης 1, Σούκιας.
Vrettos Recycling Team: Βρεττός Μπ., Βρεττός Κ. 3, Ζωγράφος 2, Κίτσας 2, Μουρατίδης.
Τα δωδεκάλεπτα: 2-3, 2-2, 2-1, 0-1 (παρ.)

Smile Market-NBCA αναβλήθηκε

Το τελευταίο παιχνίδι του σαββατιάτικου προγράμματος αναβλήθηκε μετά από απόφαση των διοργανωτών λόγω της δυνατής βροχής που έπεφτε μετά τις 8 το βράδυ στον χώρο του γυμναστηρίου "Άρης Γεωργιάδης" της Εληάς, που έθετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα, όχι μόνο των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, αλλά και όλων των παρευρισκομένων στις εξέδρες του γηπέδου. Η αναμέτρηση θα οριστεί εκ νέου σε κάποια από τις κενές ημερομηνίες που υπάρχουν στο πρόγραμμα.

Now we move-move week-Βέροια-21-27/9/2015
Γνώρισε την εμπειρία του ποδοσφαίρου στην άμμο
Κέρδισε το μεγάλο έπαθλο

Το μεγάλο δώρο της φετινής διοργάνωσης είναι 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 5 αστέρων "Premier Luxury Mountain Resort" στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69