Τσακιρίδης

valavan pano

Summer Check Kesidis640x180 F

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD
The Espressonist

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών στην Αγία Μαρίνα

Μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών το « 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου Μέγας Αλέξανδρος >> θα πραγματοποιηθεί τo Σαββατοκύριακο 5-6-Μαΐου στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας με διοργανωτή την Ποδοσφαιρική ακαδημία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και στο οποίο θα συμμετέχουν πολλές ακαδημίες από την Κεντρική Μακεδονία .

Η Ποδοσφαιρική Ακαδημία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας διοργανώνει το « 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου Μέγας Αλέξανδρος με σκοπό την συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών (ευ αγωνίζεσθαι). Η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων, και παιδιών. Η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων.

Στο 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου Μέγας Αλέξανδρος αυτό έχουν δηλώσει συμμετοχή 15 σύλλογοι όπως ο Αριστοτέλης Ν ,η Α.Ε. Εύοσμου ο Ιωνικός Ιωνίας,ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας,η Α.Ε.Π Βέροιας ο Ολυμπιακός Ναουσάς ,η Ακαδημία Πλαταμώνα, ο Αγιάξ Ημαθίας,ο Αστέρας Αλεξάνδρειας,η Τηλέμαχοι ,ο Αχιλλεύς Νεοκεσάρειας,ο Ολυμπιακός Γαλατάδων,η Ακαδημία Ευστάθιου Χωραφά,η ΑΕΚ Βέροιας,ο Γ.Α.Σ Κοπανόυ.

Οι αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας Βέροιας και θα συμμετέχουν οι κατηγορίες babini, προτζούνιορ, Τζούνιορ, προπαιδίκο .

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

sidiropoulos

studio 69