Τσακιρίδης

valavan pano

Summer Check Kesidis640x180 F

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD
The Espressonist

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Τμήμα νέων θα δημιουργήσει ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας

Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, εν όψη της αναβάθμισης των πρωταθλημάτων υποδομών (Νέων , Παίδων) και με σκοπο την αξιοποίηση της μέχρι τώρα αξιόλογης πορείας του παιδικού τμήματος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας,επιλέγει την άμεση συγκρότηση τμήματος Νέων, με συμμετοχή ποδοσφαιριστών που έχουν γεννηθεί τα έτη 2002 - 2003 και 2004 καθώς και την ενίσχυση του παιδικού τμήματος με συμμετοχή ποδοσφαιριστών που έχουν γεννηθεί τα έτη 2005- 2006 , προετοιμαζόμενη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2018 - 2019.

"Όσοι αθλητές επιθυμούν μπορούν να ενταχθούν στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα με τη λήξη της κανονικής διάρκειας του παιδικού πρωταθλήματος (μέσα Μαίου 2018) ώστε να μετέχουν στο ανάλογο τμήμα για προπονήσεις μέχρι τη λήξη της χρονιάς στο τέλος Ιουνίου 2018.

Οι προπονήσεις για το τμήμα Νέων θα γίνονται κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή στις 16:00 στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας , με την επίβλεψη του Τεχνικού υπευθύνου της ακαδημίας Κώστα Μουρτζίλα.

Οι προπονήσεις για το Παιδικό τμήμα θα γίνονται κάθε Τρίτη - Πέμπτη στις 16:30 στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την επίβλεψη του προπονητή Γιάννη Σουλιώτη .

Εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε ότι η δημιουργία πρωταθλήματος εφήβων στο Νομό πρέπει να αποτελέσει βασικό στόχο όλων μας και να διοργανωθεί ανταγωνιστικό πρωτάθλημα,γιατί έτσι θα προκύψουν νέοι ποδοσφαιριστές, οξυγόνο για τις ανδρικές ομάδες στην Ένωση μας" αναφέρει η ανακοίνωση.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

sidiropoulos

studio 69