tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την Τετάρτη η κλήρωση της β' φάσης στην Β' κατηγορία

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) ανακοινώθηκε ότι η κλήρωση του προγράμματος των αγώνων play-off & play-out του πρωταθλήματος της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Απριλίου και ώρα 6 μ.μ., στις εγκαταστάσεις που διατηρεί η Ε.Π.Σ. Ημαθίας εντός του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Κυριακή 23 Απριλίου και ώρα 4:30 μ.μ., με το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρχουν εκκρεμότητες διεξαγωγής αγώνων. Τα διαγωνιζόμενα Σωματεία θα ενημερωθούν περαιτέρω, με την κοινοποίηση σε αυτά όλου του προγράμματος (ημερομηνίες & ώρες διεξαγωγής αγώνων, γήπεδα τέλεσης αγώνων κτλ).

Τέλος, την ίδια ημέρα και ώρα, (Τετάρτη 19 Απριλίου) και ώρα 6 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για την ανάδειξη του Γηπεδούχου και του Φιλοξενούμενου
Σωματείου, ανάμεσα στα δύο Σωματεία, ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 και ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ, που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ε.Π.Σ. Ημαθίας ποδοσφαιρικής περιόδου 2022-2023.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69