tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια στην Β' κατηγορία της ΕΠΣ - Τι θα γίνει από εδώ και πέρα

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας. Η Καβάσιλα τερμάτισε πρώτη και στην δεύτερη φάση θα έχει στον όμιλό της την Επισκοπή, το Ζερβοχώρι, την Πατρίδα, τον Ολυμπιακό Νάουσας και την Αγία Βαρβάρα.

Τα αποτελέσματα

Αγία Βαρβάρα - Καψόχωρα 2-1
ΑΕΠ - Βεργίνα 3-2
Ολυμπιακός Νάουσας - Άχθος Αρούρης 4-2
Ζερβοχώρι - Πατρίδα 3-3
Καβάσιλα - Ράχη 6-2
Αχιλλέας Νάουσας – Λυκογιάννη 5-0
Ρεπό: Επισκοπή

Βαθμολογία

1. Καβάσιλα 60
2. Επισκοπή 55
3. Ζερβοχώρι 51
4. Πατρίδα 49
5. Ολυμπιακός Ν. 41
6. Αγ. Βαρβάρα 31
-------------------------
7. Καψόχωρα 29
8. Βεργίνα 28
9. Ραχιά 23
10. Αχιλλέας Ν. 23
11. Άχθος Αρούρης 19
12. ΑΕΠ Βέροιας 18
13. Λυκογιάννη 12

Play off

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις από την 1η μέχρι και την 6η της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο θα συμμετάσχουν στη διαδικασία των play-off.

Λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών και της καθυστερημένης έναρξης των πρωταθλημάτων, τα play-off θα διεξαχθούν σε έναν γύρο, ήτοι πέντε συνολικά αγωνιστικές.

Κατά τη διαδικασία της κλήρωσης των play-off οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις από την 1η μέχρι και την 3η της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο θα πάρουν κλειδάριθμο και θα αγωνιστούν στη νέα αυτή φάση του πρωταθλήματος τρεις αγώνες εντός και δυο εκτός έδρας. Αντιστρόφως, οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις από την 4η μέχρι και την 6η της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο παίρνουν κλειδάριθμο και θα αγωνιστούν στη νέα αυτή φάση του πρωταθλήματος δυο αγώνες εντός και τρεις εκτός έδρας.

play-out

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις από την 7η μέχρι και τη 13η της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο θα συμμετάσχουν στη διαδικασία των play-out.

Λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών και της καθυστερημένης έναρξης των πρωταθλημάτων, τα play-out θα διεξαχθούν σε έναν γύρο, ήτοι επτά συνολικά αγωνιστικές.

Περιορισμός σχετικά με την έδρα των αγώνων δεν υφίσταται για τα play-out, καθώς σε αυτά οι συμμετέχουσες ομάδες θα αγωνιστούν σε έξι αγώνες η καθεμία, και επομένως θα αγωνιστούν τρεις αγώνες εντός και τρεις εκτός έδρας.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων play-off και play-out, οι συμμετέχουσες ομάδες καταλαμβάνουν τις οριστικές τους θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα, σύμφωνα με τις οποίες:

α. Θα ανακηρυχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και θα προβιβαστεί στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία.

β. Στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία, εκτός από την πρωταθλήτρια ομάδα, θα προβιβαστούν και οι ομάδες που θα καταλάβουν κατέλαβαν τη 2η και την 3η θέση, μετά τους αγώνες play-off, ως οι νικήτριες ομάδες των αγώνων play-off.

Σε περίπτωση που η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ένωση στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Ομάδων των Ε.Π.Σ. κερδίσει την άνοδο της στη Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία της ποδοσφαιρικής περιόδου 2023-2024, τότε η ομάδα που κατέλαβε την 4η θέση, μετά τους αγώνες play-off, θα προβιβαστεί και αυτή στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία, για να συμπληρωθεί ο αριθμός δώδεκα των συμμετεχόντων Σωματείων αυτής.

Στην  Γ΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία θα υποβιβαστεί η ομάδα που θα καταλάβει την 13η θέση, μετά τους αγώνες playout, ως η ηττημένη ομάδα των αγώνων play-out.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69