tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέα της Ακαδημίας Βέροιας

football

Δυνατό και όμορφο παιχνίδι διεξήχθη την Παρασκευή στο ΔΑΚ μεταξύ της δυνατής και ενθουσιώδους ομάδας της Ακαδημίας Βέροιας και της έμπειρης ομάδας του Άρη Σκυλιτσίου. Τελικός νικητής της αναμέτρησης αναδείχθηκε η Ακαδημία Βέροιας με το αγγλικό σκορ 5-4. Η Ακαδημία Βέροιας συνεχίζει την προετοιμασία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τμήματα υποδομής:

Ξεκίνησε η απόλαυση του παιχνιδιού για τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας Βέροιας το Σάββατο 19/9, που αγωνίστηκαν στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις των Γεωργιανών. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με το Νηρέα Βέροιας σε φιλικά παιχνίδια. Το τουρνουά των τμημάτων στο οποίο συμμετέχει η Ακαδημία Βέροιας ξεκινά το Σάββατο 26/9 με πρώτη στάση την έδρα της Σκύδρας.

Τμήμα παιδικό:

Ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της ΕΑΠ μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας και της Ακαδημίας. Παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε, οι νεαροί αθλητές αγωνίστηκαν με ζήλο και δημιούργησαν όμοφες φάσεις και στις δύο εστίες. Τελικά, επικράτησε η Ακαδημία Βέροιας με σκορ 2-1 και σκόρερ τους Παπουλίδη και Σούλη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69