tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέα της Ακαδημίας Βέροιας

football

Την Παρασκευή 18/9 στο γήπεδο ΔΑΚ και ώρα 17.00ʼ μ.μ. είναι προγραμματισμένο το επόμενο φιλικό της Ακαδημίας με αντίπαλο τον Άρη Σκυλιτσίου.
Οι νεαροί ταλαντούχοι παίκτες της Ακαδημίας, έχοντας στήριγμα τους έμπειρους Αργυρόπουλο- Γκαλαίτση- Καλτσά- Τσαλουχίδη- Κούσιο, φιλοδοξούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά και να ταράξουν αγωνιστικά το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της περιοχής μακριά από σκοπιμότητες και οτιδήποτε άλλο «μολύνει» το ποδόσφαιρο.

Τμήματα υποδομής:

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής, όπου για ακόμη μια χρονιά αποδεικνύεται η εμπιστοσύνη των γονιών στην ομάδα μας, που κλείνει πια 21 χρόνια παρουσίας στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου. Τα τμήματα υποδομής μπαίνουν σταδιακά στο πρόγραμμα με το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου. Οι νεαροί αθλητές θα αγωνιστούν με την ομάδα του Νηρέα στο γήπεδο Γεωργιανών.

Τμήμα παιδικό:

Συνεχίζει τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας. Υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος ως την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και στόχος του τμήματος, που απαρτίζεται από νέους ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές είναι η απόκτηση εμπειριών και η καλή παρουσία που συνηθίζει να δείχνει το τμήμα όλα αυτά τα χρόνια.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69