tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Αποκλείστηκε από το κύπελλο η Νάουσα

Η Νάουσα γνώρισε αποκλεισμό από το Κύπελλο, καθώς ηττήθηκε με 0-2 στην έδρα της από τον Καμπανιακό. Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και τα δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, καταφέρνοντας να διατηρήσουν το προβάδισμά τους στο δεύτερο 45λεπτο.

Ο Καμπανιακός άνοιξε το σκορ στο 22’, όταν ο Γαρύφαλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κωστογλίδη. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 39’, όταν ο Κωτσόπουλος με σουτ από πλάγια θέση διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Κωτσόπουλος έχασε την ευκαιρία να κάνει το 0-3, καθώς το πλασέ του κατέληξε στο δεξί δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νάουσα προσπάθησε να αντιδράσει, με τον Μεληκιώτη να φτάνει κοντά στο γκολ στο 57’, αλλά η κεφαλιά του μετά από κόρνερ σταμάτησε στο δοκάρι. Παρά την πίεση που άσκησε, η γηπεδούχος ομάδα δεν κατάφερε να μειώσει το σκορ, με τον Καμπανιακό να φεύγει με την πρόκριση.

Διαιτητής: Δρακίδης (Δανδανόπουλος, Ζήρδας).

ΝΑΟΥΣΑ (Γιάννης Κερλίδης): Κωστογλίδης, Τούφας (77’ Χύσα), Κυριακίδης, Αργυρίου, Παπαδόπουλος (77’ Πίτος), Τσιάμπας (58’ Βακαλίδης), Ασλαμπάλογλου, Καραγιάννης (69’ Τσακίρης), Φασίδης, Παντζαρτζίδης (58’ Φωτόπουλος), Μεληκιώτης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παπακωνσταντίνου, Γαρύφαλος, Εππας, Κολλαράς, Καθάριος (70’ Μάνιος), Γιακουμής, Φροσύνης (80’ Μποζίδης), Κωτσόπουλος, Ντουμάνης (90’ Πετρακίδης), Σέχου, Παπαστεριανός.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69