tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

ΕΠΣ: Την Δευτέρα η κλήρωση του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας και κυπέλλου - Πρωτάθλημα με 11 ή 12 ομάδες

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΣ Ημαθίας ανακοίνωσε ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας και του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024, στις 7:30 μ.μ., στα γραφεία της ΕΠΣ στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Η έναρξη του πρωταθλήματος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς τρεις ομάδες αναδεικνύονται ως τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο.

Η Βέροια, μετά τον υποβιβασμό της από τη Γ’ Εθνική, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία, με στόχο την άμεση επάνοδό της στις επαγγελματικές κατηγορίες. Παρά το πλήγμα του υποβιβασμού, η ομάδα παραμένει ισχυρή και φιλοδοξεί να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Η Νάουσα, που ενισχύθηκε σημαντικά με μεταγραφές και διοικητική ανασυγκρότηση, δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο, ενώ η Μελίκη, με τις σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες της, αναμένεται να είναι ένας από τους βασικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 11 ή 12 ομάδες, καθώς μέχρι στιγμής 11 σύλλογοι έχουν δηλώσει συμμετοχή. Η απόφαση της Αγίας Βαρβάρας αναμένεται έως το μεσημέρι της Δευτέρας, με την πιθανή συμμετοχή της να καθορίσει και τον τελικό αριθμό των ομάδων.

Οι ομάδες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή είναι οι: Βέροια, Νάουσα, Μελίκη, Μακροχώρι, Κοπανός, Άγιος Γεώργιος, Τρίκαλα, Πατρίδα, Καψόχωρα, Διαβατός και Σταυρός.

Το πρωτάθλημα προμηνύεται ανταγωνιστικό και γεμάτο εκπλήξεις, με τους φιλάθλους να περιμένουν με αγωνία την έναρξη της διοργάνωσης και την εξέλιξη της φετινής σεζόν.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69