tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Φιλική νίκη της Νάουσας επί του Πανεδεσσαϊκού

Η Νάουσα επικράτησε με 1-0 του Πανεδεσσαϊκού σε φιλικό αγώνα, δείχνοντας ανωτερότητα καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, επιβεβαιώνοντας την καλή τους κατάσταση στην προετοιμασία.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 10ο λεπτό, όταν ο Τσιάμπας εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και δίνοντας το προβάδισμα στη Νάουσα. Η ομάδα συνέχισε να πιέζει, και στο 25’, μια κεφαλιά του Αργυρίου χτύπησε στο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της.

Η Νάουσα ήταν σαφώς καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, διατηρώντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργώντας αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία του Πανεδεσσαϊκού. Παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ, η εμφάνιση της ομάδας άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια της προετοιμασίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παζαρτζικλής, με βοηθούς τους Μητρόπουλο και Λούρη.

ΝΑΟΥΣΑ (Κερλίδης): Κωστογλίδης, Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Αργυρίου, Τούφας, Ασλαμπάλογλου, Χίσα, Τσιάμπας, Φασίδης, Καραγιάννης, Μεληκιώτης.

Έπαιξαν και οι Πάνου, Τσακίρης, Σαρακατσιάνος, Πίτος και οι νεαροί Χιονίδης, Τζέρτζι, Δημισκής, Χαριάδης.

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Καραϊσαρίδης): Ηλιόπουλος, Σαββίδης, Πούπης, Μίσκος, Μαυρόπουλος, Σκοπέτσι, Μπέσιος, Κιόρτσης Α., Κιόρτσης Π., Καραδήμος, Γκέσιος.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69