tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Φιλική νίκη της Βέροιας επί της Νίκης Καλής

Η Βέροια έδειξε βελτιωμένη εικόνα στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της, επικρατώντας αυτή τη φορά με 4-0 της Νίκης Καλής, ομάδας που αγωνίζεται στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Βέροια, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό, ο Μπεκιαρίδης βρήκε δίχτυα με προβολή από κοντά, ανοίγοντας το σκορ σε 1-0. Η ομάδα συνέχισε να πιέζει και λίγο αργότερα, στο 4’, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Πρασσά, ενώ στο 19’ ο Μπεκιαρίδης απείλησε ξανά χωρίς όμως να καταφέρει να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Η επιμονή της Βέροιας απέδωσε καρπούς στο 37’, όταν ο Ντόγος σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων.

Ανώτερη και στο δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και συνέχισε να δημιουργεί φάσεις. Στο 55’, ο Μπεκιαρίδης σκόραρε ξανά, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0. Η κυριαρχία της ομάδας ήταν εμφανής, και στο 80’ ο Χαλκιάς διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με ένα όμορφο τέρμα.

Με αυτή την απόδοση, η Βέροια δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή πορεία προετοιμασίας, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στους φιλάθλους της.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρηγόπουλος, με βοηθούς τους Μουρατίδη και Παυλίδη.

ΒΕΡΟΙΑ (Σταύρος Κωστογλίδης): Παπαδόπουλος, Γιαγτζίδης, Δούκας, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Τρούπκος, Μιχαηλίδης, Ντόγος, Πρασσάς, Μπεκιαρίδης, Ιωάννου.

Έπαιξαν και οι Τσανασίδης, Σωτηριάδης, Λέκα, Χαλκιάς, Αχλιώπας, Βασιλείου. Δεν έπαιξαν οι τραυματίες Βασιλακάκης, Τασιώνας, Κουτσούκης και ο αδειούχος Μπουλαρι.

ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ (Βασίλης Σαμαράς): Παπαγεωργίου, Μωυσίδης, Μαυρομάτης, Ουρούτσι, Ανδρίτσος, Εφραιμιδης, Σαμαράς, Τσουλχάι, Βραπι, Γκότσης, Κοσκεριδης.

Αγωνίστηκαν και οι Χατζάκης, Αταλασιδης, Σαββίδης, Χατζηλαμπρινος, Παπαναστασίου, Χρήστου, Καραγιαννίδης.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69