tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πέφτει η αυλαία στην κανονική διάρκεια της Α' ερασιτεχνικής

Με τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην Α' ερασιτεχνική. Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα σε δυο γήπεδα. Συγκεκριμένα αν ο ΠΑΟΚ χάσει στα Παλαιοχώρι και κερδίσουν τα Τρίκαλα, η ομάδα των Τρικάλων ανακηρύσσεται απευθείας πρωταθλήτρια χωρίς να χρειαστούν αγώνες πλέι οφ. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ροδοχώρι – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος
Μακροχώρι – Φίλιππος Μελίκης
Μαρίνα – Εθνικός Κλειδιού
Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Νάουσα
Αχιλλέας Νάουσας – Κεραυνός Επισκοπής
Άρης Παλαιοχωρίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Αγρ.Αστέρας.Αγ.Βαρβάρας
Κοπανός – Χαρίεσσα

Βαθμολογία

1 Μ.Αλέξανδρος Τρικάλων 76
2 ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 72
3 Νάουσα 68
4 ΓΑΣ Ροδοχώρι 67

5 Αγρ.Αστέρας Πλατέος 53
6 Κοπανός 42
7 Χαρίεσσα 42
8 Μ.Αλέξανδρος Αγ.Μαρίνας 40
9 Αχιλλέας Νάουσας 39
10 Μακροχώρι 38

11 Κεραυνός Επισκοπής 31
12 Άρης Παλαιοχωρίου 30
13 Φίλιππος Μελίκης 22
14 Μαρίνα 18

15 Εθνικός Κλειδιού 14
16 Αγρ. Αστέρας Αγ.Βαρβάρας 7

* Από το Κλειδί έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί

Πλέι οφ

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις από την 1η μέχρι και την 4η της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο συμμετέχουν στη διαδικασία των play-off, εφόσον συντρέχουν οι παρακάτω προϋποθέσεις: Σε περίπτωση που η ομάδα που θα καταλέβει την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της κανονικής περιόδου έχει βαθμολογική διαφορά μεγαλύτερη των ΕΞΙ (6) βαθμών από την ομάδα που καταλάβει τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, τότε ΔΕΝ ΔΙΑΞΑΓΟΝΤΑΙ αγώνες play-off και πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύσσεται η ομάδα που κατέλαβε την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Πλέι άουτ

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις από την 11η μέχρι και τη 14η της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο συμμετέχουν στη διαδικασία των play-out

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις τελευταίες δύο θέσεις, δηλαδή τη 15η και τη 16η, της βαθμολογίας, υποβιβάζονται ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στην Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων play-off και play-out οι συμμετέχουσες ομάδες καταλαμβάνουν τις νέες τους θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα, σύμφωνα με τις οποίες:

α. ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ η πρωταθλήτρια ομάδα της Ε.Π.Σ. Ημαθίας και ΠΡΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ στη Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική ως νικήτρια των αγώνων play-off, εφόσον αυτοί διεξαχθούν, ή ως ομάδα που κατέλαβε την πρώτη θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, εφόσον αυτοί δεν διεξαχθούν.

β. ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ στην Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία η ηττημένη ομάδα των αγώνων και των δύο φάσεων των play-out (14η μετά τους αγώνες play-out), καθώς και ο 15ος και ο 16ος της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69