tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ερασιτεχνική γωνιά: Μαγεύει η Νάουσα, με φόρα ΠΑΟΚ, Ζερβοχώρι (Σχόλια και φωτορεπορτάζ)

diavatos zervoxori1

Για άλλο ένα Σάββατο, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ήταν ο πρωταγωνιστής της αγωνιστικής. Όχι γιατί κέρδισε ένα μεγάλο ντέρμπι αλλά γιατί συνέχισε την πορεία του με νίκη και με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς βρίσκεται μόνος πρώτος στην βαθμολογία. Παρά την μεταγραφή του Κίτσα, η ομάδα της Αλεξάνδρειας συνεχίζει να σημειώνει αρκετά τέρματα.

Σκληροτράχηλη η ομάδα των Τρικάλων. Συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις στις πρώτες αγωνιστικές. Το περασμένο Σάββατο έμεινε όρθια στη Νάουσα ενώ χθες πήρε βαθμό στο Γιαννακοχώρι απέναντι σε μια ομάδα που έχει στην σύνθεσή της ποιοτικούς παίκτες. Με τέτοιες εμφανίσεις, περιμένουμε την φετινή ομάδα των Τρικάλων στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Το Ζερβοχώρι ξεκίνησε όπως πέρσι, με φόρα. Σε τρία ματς συνέλεξε επτά βαθμούς και φιγουράρει ψηλά. Στον Διαβατό παρουσίασε ένα σφιχτό σύνολο και έπαιξε πολύ καλά την κόντρα επίθεση. Θα πρέπει όμως οι παίκτες του να γίνουν πιο αποτελεσματικοί στο τελείωμα των φάσεων. Τρία μοναδικά τετ α τετ έχασαν οι παίκτες του Γιώργου Σπυριδωνίδη στο δεύτερο μέρος, με το σκορ στο 0-1 κι έδωσαν το δικαίωμα στον Διαβατό να πιέζει για την ισοφάριση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Τρία στελέχη του Ζερβοχωρίου έπαιξαν το Σάββατο βρέθηκαν απέναντι στην πρώην ομάδα τους. Πρόκειται για τον προπονητή Γιώργο Σπυριδωνίδη και τους παίκτες Σπυριδωνίδη, Αλμαλιώτη. Το πέρασμα των δυο πρώτων ήταν πολύ σύντομο. Ο Αλμαλιώτης όμως πήγε στον Διαβατό το χειμώνα και έπαιξε μισή χρονιά.

Απογοητεύει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Διαβατός. Τρία ματς δυο ήττες μετρούν και έχουν αρκετές αδυναμίες στο σύνολό τους. Στην επίθεση λείπει ο καθαρός φορ και οι Σπανός, Μπάκανος που καλούνται να καλύψουν την θέση δεν τα έχουν καταφέρει. Με έναν καθαρό φορ και τους Μπάκανο, Σπανό στα πλάγια, η επίθεση του Διαβατού θα έβγαζε «φωτιές». Προβλήματα έχουν και στην άμυνα οι Διαβατινοί. Η απουσία του Φαρμάκη αλλά και τα κενά που άφησαν οι Παγγούρας, Ηλιάδης δεν έχουν καλυφθεί επαρκώς.

Πέναλτι ζήτησαν στα τελευταία λεπτά του ματς οι παίκτες και οι φίλαθλοι του Διαβατού και στο τέλος ξέσπασαν κατά της διαιτησίας που δεν το σφύριξε. Ήταν μια προσπάθεια του Παγγούρα, ο οποίος στο φινάλε άφησε τον πάγκο και μπήκε να συμβάλει ως επιθετικός, μέσα στην περιοχή και η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού. Σωστά ο Τρέβλας δεν υπέδειξε πέναλτι γιατί το χέρι ήταν ακούσιο. Πρώτον πήγε η μπάλα πάνω στο χέρι κι όχι το αντίθετο και δεύτερον ήταν τόσο κοντά οι δυο παίκτες που ο αμυντικός δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να το αποφύγει. Σε γενικές γραμμές, ο Τρέβλας τα πήγε καλά στο παιχνίδι.

Μερικά σχόλια για τη Νάουσα. Καταρχήν παίζει όμορφο και οργανωμένο ποδόσφαιρο. Χαίρεσαι να την βλέπεις. Δημιουργεί πολλές ευκαιρίες αλλά θα πρέπει οι παίκτες να γίνουν πιο αποτελεσματικοί στο τελείωμα των φάσεων για να μην αφήνει βαθμούς εκεί που δικαιούται να τους πάρει.

Για την Κουλούρα, το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι ίσως είναι η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Οι καλοί της παίκτες έφυγαν για τα Λευκάδια και ο τεχνικός της Κώστας Κατσώνης «παλεύει» χωρίς αποτελεσματικά «όπλα».

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Μελίκης από την Μέση. Ένα και μόνο σχόλιο. Η ομάδα του Αντώνη Δακόπουλου συνεχίζει να βασίζεται στο ατομικό ταλέντο των παικτών της κι όχι στην ομαδική δουλειά. Στην Μελίκη υπάρχουν καλοί παίκτες αλλά αυτοί πρέπει να γίνουν ομάδα.

Φωτορεπορτάζ από το Διαβατός - Ζερβοχώρι

Φωτορεπορτάζ από το Κουλούρα - Νάουσα

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69