BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Εντυπωσιακές και αυτό το Σάββατο Βέροια και Νάουσα (βίντεο)

Στην 6η αγωνιστική της Α' κατηγορίας ΕΠΣ, οι αγώνες στις περιοχές της Βέροιας και της Νάουσας επιβεβαίωσαν τις φιλοδοξίες των δύο ομάδων να διεκδικήσουν τον τίτλο. Δυνατές αναμετρήσεις, ανατροπές και θεαματικά αποτελέσματα διαμόρφωσαν μια αγωνιστική γεμάτη ένταση, πάθος και σασπένς.

Διαβατός – Μακροχώρι 0-3

Το Μακροχώρι έφυγε με ένα ξεκάθαρο "διπλό" από τον Διαβατό, επικρατώντας με 0-3 σε ένα παιχνίδι που έδειξε από νωρίς τη δυναμική του. Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύο γρήγορα γκολ, τα οποία τους έδωσαν το προβάδισμα και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στην επανάληψη, το Μακροχώρι συνέχισε την επίθεσή του και σημείωσε και τρίτο γκολ, εξασφαλίζοντας τη νίκη με άνεση.

Καψόχωρα – Μελίκη 2-3

Στον πιο δραματικό αγώνα της αγωνιστικής, η Μελίκη επικράτησε της Καψόχωρας με 2-3 χάρη σε ένα "χρυσό" γκολ στις καθυστερήσεις. Η Μελίκη ξεκίνησε εντυπωσιακά, σημειώνοντας δύο γκολ μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά. Η Καψόχωρα, όμως, αντέδρασε άμεσα, μείωσε τη διαφορά και λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να ισοφαρίσει. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς άλλες αλλαγές στο σκορ μέχρι τις καθυστερήσεις, όπου η Μελίκη πέτυχε το καθοριστικό γκολ και επέστρεψε στις νίκες.

Νάουσα – Σταυρός 5-1

Η Νάουσα επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και κέρδισε με 5-1 τον Σταυρό σε ένα παιχνίδι όπου έλεγξε πλήρως τον ρυθμό. Δύο γκολ στο πρώτο μέρος έδωσαν το προβάδισμα στους γηπεδούχους, και στην επανάληψη σημείωσαν ακόμα τρία τέρματα, καθιστώντας σαφές ότι παραμένουν διεκδικητές του τίτλου. Η Νάουσα διατηρεί την ισχυρή παρουσία της και συνεχίζει την πορεία της στις κορυφαίες θέσεις.

Βέροια – Τρίκαλα 8-0

Η Βέροια είχε ένα κυριολεκτικά "εύκολο απόγευμα", επιβλητική και εντυπωσιακή με 8-0 έναντι των Τρικάλων. Οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο, προηγήθηκαν με 5-0 ήδη από το πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη διεύρυναν το προβάδισμά τους. Αυτή η εντυπωσιακή νίκη αποδεικνύει ότι η Βέροια είναι μια από τις πλέον υπολογίσιμες δυνάμεις για την κορυφή του πρωταθλήματος.

Πατρίδα – Αγ. Γεώργιος 1-6

Στη μάχη των ουραγών, ο Αγ. Γεώργιος πήρε την πρώτη του νίκη στη σεζόν, νικώντας την Πατρίδα με το επιβλητικό 1-6. Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν ήδη πάρει το προβάδισμα με 1-3, ενώ στο δεύτερο πρόσθεσαν τρία ακόμη τέρματα, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι. Ο Αγ. Γεώργιος, με αυτή την πρώτη του επιτυχία, ευελπιστεί να ανακάμψει βαθμολογικά.

Ρεπό: Κοπανός

Η ομάδα του Κοπανού δεν αγωνίστηκε αυτή την αγωνιστική, καθώς είχε το προβλεπόμενο ρεπό.

Τα αποτελέσματα

Διαβατός – Μακροχώρι 0-3
Καψόχωρα – Μελίκη 2-3
Νάουσα – Σταυρός 5-1
Βέροια – Τρίκαλα 8-0
Πατρίδα – Αγ. Γεώργιος 1-6
Ρεπό: Κοπανός

Βαθμολογία μετά την 6η αγωνιστική

1. Βέροια: 18 βαθμοί (30-3, +27)
2. Νάουσα: 15 βαθμοί (25-2, +23)
3. Μελίκη: 15 βαθμοί (19-9, +10)
4. Μακροχώρι: 9 βαθμοί (12-10, +2)
5. Καψόχωρα: 6 βαθμοί (10-16, -6)
6. Τρίκαλα: 6 βαθμοί (6-13, -7)
7. Σταυρός: 5 βαθμοί (9-16, -7)
8. Κοπανός: 4 βαθμοί (5-8, -3)
9. Άγιος Γεώργιος: 4 βαθμοί (8-13, -5)
10. Διαβατός: 3 βαθμοί (9-20, -11)
11. Πατρίδα: 1 βαθμός (6-29, -23)

Επόμενη αγωνιστική

Μακροχώρι – Μελίκη
Σταυρός – Διαβατός
Τρίκαλα – Καψόχωρα
Αγ. Γεώργιος – Νάουσα
Κοπανός – Πατρίδα
Ρεπό: Βέροια

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69