BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

6η Αγωνιστική Α' ΕΠΣ: Ντέρμπι, Προκλήσεις και Μάχες για την Κορυφή και την Επιβίωση

Το Σάββατο, η 6η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον, καθώς περιλαμβάνει παιχνίδια που μπορεί να δημιουργήσουν βαθμολογικές εξελίξεις και να ανεβάσουν την ένταση στο γήπεδο. Ακολουθούν οι αναμετρήσεις:

Διαβατός – Μακροχώρι: Το γειτονικό ντέρμπι προμηνύεται έντονο, με το Μακροχώρι να έχει ξεκινήσει δυναμικά τη φετινή σεζόν και να στοχεύει σε μία ακόμη νίκη που θα το διατηρήσει κοντά στην κορυφή. Από την άλλη πλευρά, ο Διαβατός επιζητά τη δεύτερη νίκη της σεζόν, θέλοντας να κερδίσει έδαφος και να αντλήσει αυτοπεποίθηση. Το κοινό αναμένεται να γεμίσει τις εξέδρες για να στηρίξει τις ομάδες του σε αυτή τη σημαντική αναμέτρηση.

Καψόχωρα – Μελίκη: Ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι για τη Μελίκη, καθώς φιλοξενείται στην ισχυρή έδρα της Καψόχωρας. Μετά την ήττα στο πρόσφατο ντέρμπι, η Μελίκη στοχεύει να επιστρέψει στις νίκες, όμως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει τον γηπεδούχο, ο οποίος είναι γνωστός για τη μαχητικότητά του στο γήπεδο.

Νάουσα – Σταυρός: Η Νάουσα παραμένει αήττητη και έχει καταφέρει μόνο νίκες έως τώρα. Με κοινό στο πλευρό της και μια σταθερή παρουσία στο γήπεδο, είναι το φαβορί στον αγώνα ενάντια στον Σταυρό και στοχεύει να διατηρήσει το θετικό της σερί.

Βέροια – Τρίκαλα: Η πρωτοπόρος Βέροια, που διατηρεί το απόλυτο των νικών, υποδέχεται τα Τρίκαλα με στόχο να επεκτείνει την αήττητη πορεία της και να κρατήσει την πρώτη θέση. Οι παίκτες της έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, και η ομάδα μοιάζει ασταμάτητη, με αποτέλεσμα να προσβλέπει σε μια ακόμα επιτυχημένη εμφάνιση.

Πατρίδα – Αγ. Γεώργιος: Η αναμέτρηση των ουραγών φέρνει αντιμέτωπες δύο ομάδες που ακόμη αναζητούν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν. Το ματς αναμένεται ιδιαίτερα κρίσιμο, καθώς οι δύο αντίπαλοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να αφήσουν πίσω τους τις ήττες και να δώσουν ώθηση στη βαθμολογική τους θέση.

Ρεπό: Κοπανός

Βαθμολογία μετά την 5η αγωνιστική

1. Βέροια: 15 βαθμοί (22-3, +19)
2. Νάουσα: 12 βαθμοί (20-1, +19)
3. Μελίκη: 12 βαθμοί (16-7, +9)
4. Τρίκαλα: 6 βαθμοί (6-5, +1)
5. Μακροχώρι: 6 βαθμοί (9-10, -1)
6. Καψόχωρα: 6 βαθμοί (8-13, -2)
7. Σταυρός: 5 βαθμοί (8-11, -3)
8. Κοπανός: 4 βαθμοί (5-8, -3)
9. Διαβατός: 3 βαθμοί (9-17, -8)
10. Άγιος Γεώργιος: 1 βαθμός (2-12, -10)
11. Πατρίδα: 1 βαθμός (5-23, -18)

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69