tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Αγιασμός και ιατρικός έλεγχος για την Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας

Σήμερα πραγματοποιήθηκε με επισημότητα ο αγιασμός της ποδοσφαιρικής ομάδας Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας αθλητικής χρονιάς. Οι αθλητές και η διοίκηση της ομάδας συγκεντρώθηκαν για να λάβουν την ευλογία της εκκλησίας, με στόχο να έχουν υγεία και επιτυχίες στη φετινή τους πορεία.

Μετά την τελετή, ακολούθησε ιατρικός έλεγχος των αθλητών της ομάδας, κάτι που κρίνεται απαραίτητο πριν από την έναρξη των προπονήσεων και των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η εξέταση περιλάμβανε πλήρη έλεγχο, διασφαλίζοντας ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς.

IMG d13a43f6690572347e5eb9121c07ab34 V

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράστηκαν προς τον πρόεδρο της κοινότητας Πατρίδας, ο οποίος μερίμνησε για την παραχώρηση του κοινοτικού ιατρείου όπου πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος, παρέχοντας στην ομάδα έναν ασφαλή και οργανωμένο χώρο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η διοίκηση της Κίτρινης Θύελλας, οι παίκτες και οι φίλαθλοι είναι έτοιμοι για μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, με την ευχή η ευλογία της ημέρας να φέρει τύχη και επιτυχίες!

Patrida

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69