BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προγνωστικά Στοιχήματος: Οι πρώτες μάχες στα Σούπερ Καπ

Γαλατάσαραϊ - Μπεσίκτας (3/8/2024 20:45)

Πρώτο επίσημο ντέρμπι στην Τουρκία, με την Γαλατάσαραϊ να κοντράρεται με την Μπεσίκτας στο Ατατούρκ Ολιμπιάτ (Κωνσταντινούπολη 03/08/24 20:45) για τον πρώτο εγχώριο τίτλο της φετινής σεζόν. Η Γαλατάσαραϊ ηττήθηκε στην τελική πρόβα, στον φιλικό αγώνα κόντρα στην Πάρμα με σκορ 0-2. Αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της στην συνολική απόδοση στις φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας που έδωσε μετρώντας συνολικά 2 νίκες σε 5 παιχνίδια δεχόμενη αρκετά τέρματα στα περισσότερα παιχνίδια της και δεν αγωνίστηκε και με κανένα μεγάλο όνομα.Η πρωταθλήτρια Τουρκίας θέλει να ξεκινήσει με το δεξί για ακόμη μία αγωνιστική σεζόν της υποχρεώσεις της με τον Buruk Okan στον πάγκο της ομάδας.


Σίγουρα η Μπεσίκτας έδειξε καλύτερη εικόνα σε σύγκριση με την αντίπαλο της Γαλατάσαραϊ, στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε τον Ιούλιο. Συνολικά κατέγραψε 3 νίκες, 1 ισοπαλία ημέρας και 1 ήττα από την Σαχτάρ Ντόνετσκ με 1-0. Αρκετά θετικά στοιχεία για την Κυπελλούχο Τουρκίας σε μία σεζόν που θέλει να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο του πρωταθλητή και μία νίκη απέναντι στην κάτοχο του τίτλου σίγουρα θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα του Ολλανδού τεχνικού Van Bronckhorst.

Αμφότερες διαθέτουν αρκετή ποιότητα μεσοεπιθετικά ωστόσο τα έχουν ακόμη τα θέματα τους στην αμυντική του λειτουργία. Ανώτερη ομάδα η Γαλατά και λογικά εύκολα ή δύσκολα, παρόλο που ηττήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι, θα πάρει τον πρώτο τίτλο για την νέα σεζόν. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση και θα την εμπιστευτούμε. Πάμε με την κατάκτηση τροπαίου - Γαλατασαράι στο 1.75. Δείτε πως μπορείτε να συνδυάσετε την επιλογή για το παρολι της ημερας στο στοίχημα. 


Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Πόρτο (3/8/2024 22:15)

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στα τρία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που έδωσε μέσα στον Ιούλιο σημείωσε 2 σημαντικές νίκες απέναντι σε Αθλέτικ Μπιλμπάο με 3-0 σκορ και Σεβίλλη με 2-1 ενώ στο παιχνίδι με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Εκπληκτική η επίδοση της Πόρτο στα φιλικά προετοιμασίας μετρώντας το απόλυτο, 8 στις 8 νίκες σε όλους τους αγώνες που έδωσε μέσα στον Ιούλιο σκοράροντας 29 τέρματα ενώ δέχτηκε μόλις 4. Η έλευση του Bruno Vitor στον πάγκο της ομάδας φαίνεται πως έχει επιφέρει όρεξη στους παίκτες, με την περσινή Κυπελλούχο να θέλει το Σούπερ Καπ για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση ενόψει συνέχεια και να στείλει ηχηρό μήνυμα ως προς την διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος.  

Αμφότερες διαθέτουν αρκετή ποιότητα μεσοεπιθετικά και αν πάρουμε υπόψιν την μέχρι τώρα εικόνα που έχουν δείξει στα φιλικά προετοιμασίας το πιθανότερο σενάριο είναι να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι, με γκολ και στις δύο εστίες. Θα πάρουμε το Goal - Goal στο 1.70. 
 
Δείτε αναλυτικά όλα τα προγνωστικα στοιχηματος για όλες τις κατηγορίες στο undercoversbet.com

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69