BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προγνωστικά Στοιχήματος: Εμπιστοσύνη στα φαβορί και την έδρα

"Φτωχό" σήμερα το κουπόνι στοιχήματος, όμως ξεχωρίσαμε 2 επιλογές όπου θα εμπιστευτούμε την έδρα.


Ζάμαλεκ - Ελ Γκούνα (2/8/2024 21:00)

H Ζάμαλεκ έχοντας ουσιαστικά μείνει εκτός διεκδίκησης τίτλου, στοχεύει πλέον να πλησιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο στην κορυφή του πρωταθλήματος της Αιγύπτου. Για την 32η αγωνιστική του της Πρέμιερ Λιγκ Αιγύπτου υποδέχεται στο Διεθνές Στάδιο Κάιρου την Ελ Γκούνα με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια κόντρα στην μέχρι πρότινος πρωτοπόρο της κατάταξης, Πίραμιντς, αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με σκορ 1-1 σε παιχνίδι που προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο όμως η Πίραμιντς ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και δικαίως πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. 

Στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα ηττήθηκε με 2-1 από την Αλ Μοκαουλούν με εμφανή τα σημάδια αδράνειάς στην αμυντική λειτουργία σε ακόμη μία αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά παλεύει να φύγει από την ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας μία απόσταση ασφαλείας 6 βαθμών και με αγώνα λιγότερο. Λογικά δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα η Ελ Γκούνα, δεν είναι ομάδα που αξίζει τον υποβιβασμό, βέβαια έχει χάσει την δυναμική σε σχέση με προηγούμενες σεζόν. Δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στις εκτός έδρας μονομαχίες μετρώντας 4 ήττες και 1 ισοπαλία στα τελευταία τις πέντε ματς. Εδώ θα πάμε με την έδρα και παρόλο που η Ζάμαλεκ δεν είναι στα καλύτερα της, εντός έδρα βρίσκει την λύση και θα την εμπιστευτούμε με τον Άσσο στο 1.72 όπου αποτελεί το στάνταρ της ημέρας στο στοίχημα.

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Μπέερσχοτ (2/8/2024 21:45)

Για την δεύτερη αγωνιστική του Βελγικού πρωταθλήματος, η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ υποδέχεται την Μπέερσχοτ στο Γιόσεφ Μαριέν
 (Βρυξέλλες). Οι γηπεδούχοι έμειναν στο 0-0 στην εκτός έδρας πρεμιέρα με αντίπαλο την Ντέντερ, σπαταλώντας βέβαια αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι δείχνοντας την ανωτερότητα τους, χωρίς όμως να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Την ίδια μοίρα είχε και η Μπέερσχοτ, η οποία με την επιστροφή της στην Τζούπιλιερ Προ Λιγκ (πρώτη κατηγορία Βελγίου), ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με αντίπαλο την Λέουβεν, καταγράφοντας μάλιστα μόνο μία τελική προσπάθεια στο ματς, έχοντας επικεντρώσει την προσοχή της στα αμυντικά της καθήκοντα. Σίγουρα σε αυτό το παιχνίδι η Ουνιόν Σεν Ζιλουάν θα είναι περισσότερο επικεντρωμένη στην νίκη και με την εικόνα που έδειξαν οι φιλοξενούμενοι στην πρεμιέρα το πιο πιθανό είναι να κλειστούν ξανά πίσω όμως δύσκολα θα κρατήσουν το 0 και σε αυτό το παιχνίδι. Προβάδισμα στους γηπεδούχους και θα επιλέξουμε τον 1 και Under 3.5 στο 2.05.

Δείτε αναλυτικά όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα για όλες τις κατηγορίες στο undercoversbet.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69