tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

super course

Στοίχημα: Με το φαβορί Στρομσγκόντσετ στο 2.15

Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας (08/07) και ενώ από αύριο Τρίτη η δράση “χτυπάει” κόκκινο με Euro 2024 και Copa America, αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τη νέα σεζόν. Το Betarades.gr ξεχώρισε από τα προγνωστικά πάμε στοίχημα της ημέρας πρόταση από τη Νορβηγία και το ματς Στρομσγκόντσετ - Σάντεφιορντ το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 20:00 η Στρομσγκόντσετ υποδέχεται τη Σάντεφιορντ για τη 13η αγωνιστική της Eliteserien. Στην 6η θέση με 18 βαθμούς οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να δώσουν σήμερα συνέχεια στο αήττητο σερί τους, στο πιο πρόσφατο ματς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με την Μπραν, ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία, συμπλήρωσαν τέσσερα παιχνίδια αήττητοι (2-2-0). Θετική η παρουσία της Στρομσγκόντσετ εντός έδρας, παραμένει αήττητη στα 5/6 πιο πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα. 

Στην τελευταία θέση με εννέα βαθμούς η Σάντεφιορντ θέλει να βάλει τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο. Ηττήθηκε με 2-1 από την Τρόμσο εντός έδρας στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, ήταν η δεύτερη σερί ήττα, συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-5). Σε στοιχηματικό επίπεδο η Σάντεφιορντ παραπαίει, τη στιγμή που η Στρομσγκόντσετ τρέχει αήττητο τεσσάρων αγώνων και έχει τα φόντα να πάρει την νίκη απέναντι στην ουραγό. Επιλογή το συνδυαστικό 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.15. 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69