tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα Τετάρτης: Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Άρσεναλ

Για πρώτη φορά στην σεζόν απέτυχε να κερδίσει για δύο συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος, έπειτα κι από το εντός έδρας 1-1 με την Μπρέντφορντ. Ήταν κατώτερη των περιστάσεων, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου τη γλίτωσε σε ορισμένες περιπτώσεις όπως το δοκάρι του Τόνι (25’). Ήταν καλύτερη και κυρίαρχη μετά την ανάπαυλα, με τον Τροσάρ να γίνεται -προσωρινά- ο ήρωάς της, καθώς ερχόμενος από τον πάγκο άνοιξε το σκορ στο 66’. Στο 74’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν μετά από τρικυμία στην άμυνα των «κανονιέρηδων» σε εκτέλεση φάουλ, με το VAR πάντως λανθασμένα να μην καταλογίζει οφσάιντ πριν την επίτευξη του γκολ. Δεύτερη εντός έδρας γκέλα στο πρωτάθλημα για την Άρσεναλ, η οποία έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στα τελευταία τρία επίσημα παιχνίδια. Η διαφορά από τη δεύτερη θέση πλέον βρίσκεται στους τρεις βαθμούς, με την Σίτι να έχει παίξει ένα ματς παραπάνω.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Μάντσεστερ Σίτι

Επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο και πολύ καλή εμφάνιση, επικρατώντας εύκολα με 3-1 επί της Άστον Βίλα. Ήταν άψογη στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 3-0 χάρη σε τέρματα των Ρόδρι (4’), Γκουντογάν (39’) και Μαχρέζ με πέναλτι (45+1’). Τυπική διαδικασία το δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι απελευθερώθηκαν και έγιναν πιο απειλητικοί. Ο Γουότκινς μείωσε στο 61’ κι ο Ντουράν είχε δοκάρι στο 90+2’, ενώ κι η Σίτι είχε ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Μαχρέζ στο 84’. Πέμπτη διαδοχική νίκη στο «Έτιχαντ» για τους «πολίτες», που μοιάζουν ανεπηρέαστοι ψυχολογικά από την όλη υπόθεση παραβίασης των κανόνων του Financial Fair Play και της ενδεχόμενης αφαίρεσης βαθμών. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα πλέον απέχει τρεις βαθμούς από την κορυφή, έχοντας παίξει ένα ματς παραπάνω.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Πρόκειται για το ματς της χρονιάς στην Αγγλία (μέχρι την επόμενη συνάντησή τους). Κυρίως η Σίτι περιμένει αυτό το παιχνίδι καιρό, ώστε να μπορέσει να πλησιάσει άμεσα την κορυφή. Ντεφορμέ παρουσιάζονται οι γηπεδούχοι αλλά δύο κακές εμφανίσεις δεν ακυρώνουν ό,τι έχουν δείξει φέτος. Αδικαιολόγητο αουτσάιντερ στην έδρα της η Άρσεναλ που έχει να ηττηθεί εντός για την Premier League από πέρσι τον Απρίλιο, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι εκτός έδρας η Σίτι έχει να κερδίσει παραπάνω από έναν μήνα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69