tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Με τον άσσο της Μίλαν στο 2.60

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στη δράση και το πρόγραμμα της Τρίτης (14/02) περιλαμβάνει δύο σπουδαία παιχνίδια για τη φάση των “16” της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Μίλαν - Τότεναμ, την οποία μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ. Πάμε να την αναλύσουμε.

Πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Μίλαν να θέλει απόψε να εκμεταλλευτεί ιδανικά την έδρα της. Επικράτησε με 1-0 της Τορίνο στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα, βάζοντας έτσι τέλος στο αρνητικό σερί επτά αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις και ενώ είχε ηττηθεί στα τέσσερα τελευταία. 

Από την πλευρά της η Τότεναμ προέρχεται από τη βαριά ήττα με 4-1 από τη Λέστερ στο πρωτάθλημα, είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται στην 5η θέση της Πρέμιερ Λιγκ μετά το πέρασμα 23 αγωνιστικών. Πήρε νίκη ψυχολογίας η Μίλαν στο τελευταίο παιχνίδι της, ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια, ειδικά τώρα που ξεκινάνε τα κρίσιμα ραντεβού στην Ευρώπη. Η Τότεναμ έρχεται από ηχηρό χαστούκι στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή της, περιμένουμε να λυγίσει στο "Σαν Σίρο". Εμπιστευόμαστε το πιο δυνατό όνομα, ποντάρουμε στους "ροσονέρι" και στον άσσο σε απόδοση 2.60.

Δείτε καθημερινά προγνωστικα με αξία για όλα τα αθλήματα στο Betarades.gr!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69