tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προγνωστικά στοιχήματος: Όλα τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε παίζοντας

Το στοίχημα σίγουρα δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται και σίγουρα όλοι μας έχουμε ακούσει διάφορες ιστορίες τρόμου για ανθρώπους που έχουν χάσει πολλά χρήματα ή ακόμη και περιουσίες ολόκληρες παίζοντας στοίχημα είτε στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ είτε στο internet. Εννοείται ότι οι περισσότερες από αυτές τις ιστορίες όσο εξωπραγματικές και αν ακούγονται, έχουν κάποια αλήθεια σε κάποιο βαθμό. Το στοίχημα μπορεί να γίνει πρόβλημα, γι’ αυτό και υπάρχουν οι γραμμές υποστήριξης. Αυτό που αφορά τον μέσο παίκτη όμως, είναι το πώς θα περιορίσει τις απώλειες του και δεν θα φτάσει να γίνει και αυτός ένα από τα άτομα που έχουν ανάγκη τις γραμμές που αναφέραμε παραπάνω.

Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, υπάρχουν ορισμένα λάθη στο Στοίχημα που κάνουν ακόμη κι έμπειροι παίκτες με τα προγνωστικά στοιχήματος όταν μελετούν τις προβλέψεις και τις αναλύσεις αγώνων για τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και με τα οποία όχι μόνο μειώνουν τις πιθανότητες να κερδίσουν, αλλά μπορούν να χάσουν και πολλά χρήματα. Ας δούμε λοιπόν τα λάθη που πρέπει να αποφεύγετε οπωσδήποτε όταν παίζετε στοίχημα.

Το σφάλμα του τζογαδόρου

Μπορεί το στοίχημα να μην είναι ξεκάθαρα τζόγος, αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα να χάσετε χρήματα, αφού στοιχηματίζετε έναντι ενός επιθυμητού αποτελέσματος, το οποίο μπορεί να είναι πολύ πιθανό να βγει, αλλά ποτέ δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί ότι θα συμβεί αυτό. Οι απώλειες με άλλα λόγια είναι αναπόφευκτες, τι είναι όμως το λεγόμενο «σφάλμα του τζογαδόρου»; Με απλά λόγια, όταν ένας παίκτης συνέχεια για να ρεφάρει κάποια απώλεια, έχει υποπέσει στο σφάλμα του τζογαδόρου. Στην ουσία μπαίνει σε ένα φαύλο κύκλο στον οποίο θα παίζει συνέχεια για να ρεφάρει απώλειες. Ο σωστός ο παίκτης αποδέχεται τις απώλειες του και προχωράει, ή απλά σταματά να παίζει!

Μεγάλα στοιχήματα

Οι Αμερικάνοι λένε πως δεν κάνει να βάζεις όλα τα αυγά σου στο ίδιο καλάθι κι έχουν απόλυτο δίκιο! Τι σημαίνει αυτό όμως και πως κολλάει με το στοίχημα; Με απλά λόγια, αν έχετε ένα συγκεκριμένο budget για το στοίχημα (κάτι που πρέπει να κάνετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ) δεν πρέπει ποτέ να βάλετε όλα σας τα χρήματα σε ένα δελτίο, όσο σίγουροι και να είστε για την επιτυχία του. Αν χάσετε όλο το budget σας αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες να «απειθαρχήσετε» και να παίξετε με χρήματα που δεν σας περισσεύουν. Αυτό όχι απλά θα είναι μέγα λάθος, αλλά είναι κι ένδειξη ότι το στοίχημα έχει γίνει πρόβλημα και όχι ένα απλό χόμπι.

Επιπόλαια επιλογή αποδόσεων

Ένα άλλο λάθος που κάνουν πολλοί και ειδικά νέοι παίκτες είναι να περιμένουν α δουν πως θα κινηθούν οι αποδόσεις για να παίξουν. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος αφού είναι σχεδόν σίγουρο ότι όσο περνάει ο χρόνος οι αποδόσεις θα πέφτουν. Γιατί θα συμβεί αυτό; Θα αλλάξουν τα προγνωστικά στοιχήματος; Μπορεί, αλλά όχι απαραίτητα. Η απάντηση είναι πολύ πιο απλή: οι επιχειρήσεις στοιχήματος και ειδικά τα sites, δίνουν υψηλές αποδόσεις όταν ξεκινούν τα στοιχήματα για να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, τον οποίο και δεσμεύουν από τον ανταγωνισμό. Από κει και μετά είναι σίγουρο ότι θα ρίχνουν τις αποδόσεις για να μην χάσουν πολλά χρήματα από όλα τα κουπόνια που θα πρέπει να πληρώσουν. Αν λοιπόν δεν θέλετε να απογοητευθείτε από τα κέρδη σας και να αρχίσετε να παίζετε πολλά χρήματα για να τα αυξήσετε, να βάζετε τα στοιχήματα σας το συντομότερο δυνατό.

Μη τήρηση αρχείου

Ο πιο εύκολος τρόπος για να χάσει κανείς χρήματα στο στοίχημα είναι να μην ξέρει πότε έπαιξε, πόσα έπαιξε και πόσα κέρδισε ή έχασε. Το να τηρεί ένας παίκτης στοιχήματος αρχείο με όλες τις στοιχηματικές του κινήσεις είναι απαραίτητο καθώς του επιτρέπει να ξέρει που βρίσκεται και πόσο ελέγχει το χόμπι του. Δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέποντας τα αρχεία τους κατάλαβαν το πόσο πολύ είχαν ξεφύγει στις απώλειες τους ή συνειδητοποίησαν ότι έχουν πρόβλημα.

Κλείνοντας, να θυμίσουμε ότι το στοίχημα είναι ένα χόμπι. Μπορεί να μας φέρει κάποια χρήματα, αλλά δεν είναι η δουλειά μας και φυσικά δεν είναι το παν. Αν βλέπεις πως παίζεις συνέχεια ή ως αφιερώνεις πολύ χρόνο στο στοίχημα, μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποια οργάνωση υποστήριξης για βοήθεια. Δεν είναι ντροπή και μπορεί πραγματικά να σου σώσει τη ζωή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69