BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Συνδυαστικά με Ολυμπιακό στο 2.40

Άλλη μια μέρα είναι η Παρασκευή (11/10) που στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα κυριαρχούν οι αγώνες εθνικών ομάδων, ενώ στο μπάσκετ υπάρχει δράση στην Ευρωλίγκα. Το Betarades.gr εντόπισε τα πιο δυνατά Προγνωστικά Eurolegue από την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις Κάουνας.

Την ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του στη φετινή Ευρωλίγκα, καθώς έχασε στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρμπαχτσε με 82-71 την περασμένη Παρασκευή. Πρώτος σκόρερ ο Ράιτ (15 π., 7 ρ., 2 κλ.), διψήφιοι και οι ΜακΚίσικ (13 π.) και Βεζένκοφ (11 π., με 4/6 σουτ). Στο εγχώριο πρωτάθλημα τη Δευτέρα, κέρδισε εκτός το Λαύριο με 93-75. Δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμος ο Φαλ, όπως και ο έτερος σέντερ, Μιλουτίνοβ, καθώς και ο γκαρντ Έβανς. Η συμμετοχή του “ψηλού” Πετρούσεβ θα αποφασιστεί πριν το τζάμπολ.

Κέρδισε η Ζάλγκιρις και την Μπαρτσελόνα την προηγούμενη Πέμπτη στο Κάουνας με 74-67. Ξεχώρισε ο Φρανσίσκο (19 π., με 4/6 τρίποντα, 4 ρ., 3 ασ.), καθώς και ο Μπραζντέικις (17 π., με 7/11 δίποντα, 5 ρ.). Στη συνέχεια, την Κυριακή, για το πρωτάθλημα Λιθουανίας,έχασε από τη Ρίτας με 91-88 εκτός έδρας και δέχτηκε για πρώτη φορά στη σεζόν πάνω από 76 πόντους. Δεν υπολογίζεται σήμερα ο γκαρντ Ντιμσά, δύσκολα θα προλάβει ο φόργουορντ Μάνεκ.

Στην προϊστορία των δύο ομάδων έξι σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας έχει ο Ολυμπιακός. Μπορούν να γίνουν επτά αν η ομάδα του Πειραιά καταφέρει να ανεβάσει τον ρυθμό του ματς. Θα πάμε με το combo άσσος και Over 154.5 πόντοι στο 2.40.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69