tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ακατάλληλος για…καρδιακούς το ματς στο «Βικέλας», στους τελικούς οι Αετοί Βέροιας

Σε ένα παιχνίδι που προκάλεσε…καρδιακές αρρυθμίες στους φιλάθλους στο ΔΑΚ «Βικέλας», οι Αετοί Βέροιας νίκησαν τον Βατανιακό και προκρίθηκαν στους τελικούς της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η εμφάνιση των «ασπρόμαυρων» δεν θύμισε σε τίποτα τον πρώτο αγώνα πριν μια εβδομάδα, ωστόσο ακόμη και στη μέτρια τους μέρα, βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στη νίκη-πρόκριση.

Μάλιστα, είναι η 10η συνεχόμενη σε Β Φάση και play off!

Χαρακτηριστικό της ισορροπίας στο σημερινό ματς, ήταν το πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ (16-16).

Στο δεύτερο, οι Αετοί ανέβασαν την απόδοση τους και με περισσότερες επιθετικές λύσεις, πήραν βραχεία κεφαλή στο προβάδισμα (35-30).

Το τρίτο δεκάλεπτο όμως ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Βατανιακό, που βελτίωσε στο έπακρο την άμυνα του και έφτασε να προηγηθεί με 46-39, τρία λεπτά πριν το τέλος της περιόδου.

Αυτή η εξέλιξη μάλλον αφύπνισε τους γηπεδούχους, που πάτησαν…γκάζι στη συνέχεια, προσπέρασαν στο σκορ και πριν ολοκληρωθεί το τρίτο δεκάλεπτο, πέρασαν ξανά μπροστά  στο σκορ (51-47).

Ένα επιμέρους 6-2 από την πλευρά των Αετών, διαμόρφωσε στο 57-49 στο ξεκίνημα του τελευταίο δεκαλέπτου, όμως οι φιλοξενούμενο δεν κατέθεσαν τα…όπλα και ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα, μείωσαν στον πόντο (61-60).

Στον εναπομείναντα χρόνο, η ομάδα της Κατερίνης απώλεσε δύο ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, με τους Αετούς Βέροιας να πανηγυρίζουν τελικά το ροζ φύλλο αγώνα.

Πρώτος σκόρερ των Αετών Βέροιας ήταν ο Μάκης Ιωσηφίδης, που έφτασε τους 17 πόντους και τον ακολούθησαν οι Σωκράτης Χατζηχαρίσης με 14 και Δημήτρης Γιαμπατζίδης, που έφτασε τους 10.

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 35-30, 51-47, 61-60.

Αετοί Βέροιας (Οκλαλιώτης) : Γκανάς 8, Χατζηχαρίσης 14, Γιαμπατζίδης 10, Παπαδόπουλος Ι.Μ. 5, Λέφας 7, Πετρόπουλος, Ιωσηφίδης Κ., Ιωσηφίδης Μ. 17(2)

Βατανιακός (Χοτοκουρίδης) : Βαρβούτης 19(1), Ταρενίδης 2, Λάλλας, Πόσιος 5, Κοτσίμπελη 7(2), Τζήμας, Βαρδακώστας 4, Μπίσμπας 23(2)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69