tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Το μπάσκετ έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο (φωτορεπορτάζ)

basket protovoulia12

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε την Δευτέρα το απόγευμα, στο Μακροχώρι, το μπάσκετ. Μέσα από έναν φιλικό αγώνα, στηρίχθηκε η προσπάθεια που καταβάλλει η Πρωτοβουλία για το Παιδί και εστάλη το μήνυμα ότι το μπάσκετ και ο αθλητισμός εκτός από το θέαμα μπορούν να έχουν κι έναν κοινωνικό χαρακτήρα. Παράλληλα, η οικογένεια του Βεροιώτικου μπάσκετ τίμησε ένα δικό της παιδί, τον Κώστα Τσαρτσαρής. Ο Τσαρτσαρής ξεκίνησε από την Βέροια το μπάσκετ και διακρίθηκε με τις φανέλες της Νήαρ Ιστ, του Περιστερίου, του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο δήμαρχος της πόλης Κώστας Βοργιαζίδης.

Στο αγωνιστικό μέρος, στο γεμάτο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας, είχαμε από την μια την ομάδα παλαιμάχων παικτών Ελλάδος, στην σύνθεση της οποίας ήταν παίκτες που μεγαλούργησαν στα Ελληνικά, κι όχι μόνο, γήπεδα. Με...οδηγό τον κόουτς Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος δεν θέλει να χάσει ούτε σε φιλικό, παρατάχθηκαν και στο τέλος κέρδισαν με 61-77. Στην ομάδα συμμετείχαν ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, ο Παναγιώτης Λιαδέλης, ο Γιάννης Λάππας, ο Νέστωρας Κόματος, ο Γιώργος Μασλαρινός, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Νίκος Κούβελας, ο Νίκος Μπουντούρης και ο Γιάννης Γιαννούλης. Μαζί τους και ο δικός μας Χρήστος Μπλατσιώτης. Από την ομάδα των παλαιμάχων, ξεχώρισε ο Κώστας Τσαρτσαρής για τις πολλές δουλειές που έκανε μέσα στο γήπεδο, ο Μπάνε Πρέλεβιτς για την εκτελεστική του δεινότητα στα τρίποντα, ο Γιάννης Γιαννούλης για τις μάχες κάτω από την ρακέτα και ο Παναγιώτης Λιαδέλης για τους γρήγορους αιφνιδιασμούς του.

Από την άλλη πλευρά, τέθηκε η Βεροιώτικη ομάδα. Αυτή αποτελούνταν από παίκτες που αποτελούν ζωντανή ιστορία του Φιλίππου, αφού φόρεσαν πολλά χρόνια της φανέλα του συλλόγου, όπως ο Βασίλης Τσακίρης, ο Πέτρος Χριστοφορίδης, ο Σάββας Χατζηκυριακίδης, ο Ντάνης Τυριακίδης, ο Σάκης Ιατρού, ο Κώστας Κασάπης, ο Μάκης Ιωσηφίδης, ο Νίκος Γεωργόπουλος, ο Αντώνης Κόγιας, ο Παπαπέτρου. Μαζί τους οι παίκτες του συλλόγου Βετεράνων Ιωαννίδης, Αχτσής, Καραθανάσης, Μπογδαμπεΐδης, Εμμανουηλίδης, Τούφας. Προπονητής τους ήταν ο Μάκης Τούσας.

Στο ματς παραβρέθηκαν και παίκτες που φόρεσαν την φανέλα του Φιλίππου, όπως οι Δημήτρης Γκίμας, Παναγιώτης Τρανίδης, Στέργιος Καπράρας, Αγάπιος Μεϊμαρίδης, Γιάννης Ταγκίδης, Μάριος Γεωργιάδης, Γρηγόρης Μασάδης, Δημήτρης Αλεξίου και Νίκος Κελεπούρης.

Την εκδήλωση στήριξε και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69