tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Χάρης Μαρκόπουλος στο Veria Basketball Camp

Συνεχίστηκαν για 4η ημέρα οι προπονήσεις των νεαρών αθλητών που συμμετέχουν στο Veria Basketball Camp 2016 που διεξάγεται στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας». Στο πρώτο σκέλος τα παιδιά στους σταθμούς που δημιουργήθηκαν διδάχθηκαν χειρισμό της μπάλας, της ντρίπλας, σουτ και τεχνικές βελτίωσης, πάσα και υποδοχή πάσας, διείσδυση και διεκδίκηση του αμυντικού και επιθετικού ριμπάουντ.

Στο δεύτερο μέρος κυρίαρχο στοιχείο ήταν το παιχνίδι και πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια ατομικά και ομαδικά γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τους μικρούς μας φίλους.

Τα παιδιά στο τέλος της προπόνησης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον προπονητή Χάρη Μαρκόπουλο ο οποίος ήταν επίσημος προσκεκλημένος των διοργανωτών. Ο Χάρης Μαρκόπουλος έδωσε συμβουλές ως προπονητής στους μικρούς αθλητές για την συμπεριφορά ενώ απευθυνόμενος στα παιδιά είπε : «Χαίρομαι που είμαι εδώ μαζί σας και ευχαριστώ τον Κώστα και τον Μανώλη για την πρόσκληση που μου έκαναν να επισκεφθώ το camp, με τιμά ιδιαίτερα. Πιστεύω ότι στα camp τον πρώτο λόγο έχουν οι αθλητές και όχι οι προπονητές. Όταν ήμουν και εγώ στην δική σας ηλικία περίμενα με αγωνία για το πότε θα ερχόταν η στιγμή για να πάω στο camp πρώτα απ’ όλα για να παίξω να κάνω φίλους και στην συνέχεια να μάθω όλα όσα περισσότερα μπορώ από τους προπονητές ώστε να μπορώ στην συνέχεια να τα δουλέψω και να τα χρησιμοποιήσω στην ομάδα μου. Ξέρουμε όλοι ότι «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Πρέπει λοιπόν ταυτόχρονα με την ενασχόληση μας με το μπάσκετ να διαβάζουμε, να μελετάμε ώστε να αποκτήσουμε την κριτική άποψη και μετά να δούμε αν αυτό που μας λένε ακόμα και στο μπάσκετ οι προπονητές μας θεωρούμε ότι είναι σωστό ή λάθος ή πως μπορούμε εμείς στα χαρακτηριστικά τα οποία έχουμε να τα βελτιώσουμε να μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι παίκτες.»

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΥΡΙΟ 25/6 ΣΤΟ «Αρης Γεωργιάδης»

Αύριο (Σάββατο 25/6) θα πραγματοποιηθεί στον γήπεδο «ΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ» η τελετή λήξης του camp με μια ανοικτή εκδήλωση σε όλους (αθλητές, γονείς κλπ) με πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια και εκπλήξεις. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:30. Τέλος καλούνται όλοι οι γονείς των αθλητών να είναι ντυμένοι με αθλητικά ρούχα ώστε αν επιθυμούν να συμμετέχουν στα διαγωνιστικά παιχνίδια μαζί με τα παιδιά.

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό και video καθώς και ενημέρωση στην σελίδα του Veria Basketball Camp στο facebook

(http://www.facebook.com/veriacamp)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69