tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νοσταλγία: Νίκες για "Μορφές", "Χωρίς Έλεος"

Κυριακή 5 Ιουνίου με δυο δυνατά παιχνίδια που καθόρισαν εκτός απροόπτου την κατάταξη του Α Ομίλου . Οι Μορφες σκότωσαν τους Ατλας αποντως του αρχηγού Καραθανάση με 63-47 και οι Χωρις Ελεος επνιξαν τους Bad Boys με 45-27 εκμεταλευόμενοι την αποβολή του Δουλαλα .

Στο πρωτο χρονικά παιχνίδι οι Μορφες κάνοντας διαγωνισμό τριποντων , εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των αντιπάλων τους και δεν τους έδωσαν κανεναν δικαίωμα να ελπίζουν . Ο Ιωσηφιδης ξεκίνησε το χορό , ο Τριγωνης μεταμορφώθηκε σε σούτινγκ Γκαρντ και ο Τσιουντας έριξε τις χαριστικές τρίποντες βόμβες . Το ροζ φύλλο είχε απο την αρχή κριθεί .

Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι Άτλαντες εμφανίστηκαν αποδιοργανωμένοι απο τις απουσίες ,με βιαστικές επιλογές και λάθη στο πρωτο ημίχρονο . Ο Σιασιος έτρεξε την ομάδα και μαζι με τον Σιστακο , που ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο , σκόραραν ανελλιπώς , Ο Καραγιαννοπουλος κέρδισε μάχες στο ζωγραφιστό , αλλα αυτα δεν ήταν αρκετά για να αντιστρέψουν το κλίμα .

Μορφες 63- Ατλας 47.

ΜΟΡΦΕΣ: Τριγωνης 15(3), Τσιγαρας 6, Μαυροπουλος, Σκουμποπουλος 5(1), Τσιουντας 6(2), Ιωσηφιδης 23(4), Ορφανιδης 3, Χατζηκυριακίδης 5.

ΑΤΛΑΣ: Σιστακος 14(2), Μπογδαμπειδης 4, Παπαγιαννης 5, Σιασιος 11(2), Καραγιαννοπουλος 8, Κλωναρας 5.

Στο βραδινο παιχνίδι μια ακόμα νίκη για τους Χωρις Ελεος , που με μια αμυνα τανάλια έπνιξαν τους αντίπαλους. Κουμπάρο κατάσταση στο σκοράρισμα με τους Μουρατιδη και Σταμπουλή να πληγώνουν την αντίπαλη αμυνα και ο Χατζηεμμανουήλ σταθερή αξία σε καθε παιχνίδι . Νίκη που σιγουρεύει την δεύτερη θέση στον όμιλο .

Διαφορετικό πρόσωπο απο αυτό που μας συνήθισαν οι Bad Boys με πολλα λάθη και νεύρα να διακατέχουν τις επιλογές τους . Σημειο σταθμός η αποβολή του Δουλαλα με ντισκαλιφιέ , που τους αποδιοργάνωσε και δεν μπήκαν ποτε στο πνεύμα του αγωνα . Οι Δομουτζης και Στυκας πάλεψαν αλλα δεν κατάφεραν κατι αξιόλογο .

Χωρίς Ελεος 45- Bad Boys 27.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ: Σταμπουλής 13(2), Μουρατιδης 13(2), Χατζηεμμανουήλ 11(1), Μαργαριτοπουλος 3, Στεργιοπουλος 2, Δαλλης 3.

BAD BOYS: Τσιλης , Δουλαλας , Δομουτζης 11, Γωγος 6, Γαβριλακης 2, Μπακαλιδης , Πολυμερης, Στυκας 7, Λιακοπουλος 1.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69