BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Τουρνουά μπάσκετ στη Βέροια για αθλητές 30+

Η Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Βέροιας διοργανώνουν τουρνουά μπάσκετ για άτομα άνω των 30 ετών. Το τουρνουά, το οποίο ακολουθεί τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Οκτωβρίου 2024.

ι αγώνες θα διεξάγονται τα Σαββατοκύριακα, κυρίως στο κλειστό γήπεδο του 2ου Γυμνασίου Βέροιας, αλλά και στο ΕΑΚ Μακροχωρίου, εφόσον το επιτρέψουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τοπικών ομάδων.

Όροι Συμμετοχής:

Ηλικία: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα ηλικίας 30 ετών και άνω (γεννηθέντες το 1994 και νωρίτερα).

Σύνθεση Ομάδων: Κάθε ομάδα μπορεί να έχει έως 16 παίκτες.

Απαγορεύσεις: Αθλητές που ήταν ενεργοί κατά την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 σε μπάσκετ ή οποιοδήποτε άλλο ομαδικό άθλημα, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής των ομάδων λήγει στις 11 Οκτωβρίου 2024, ενώ η τελική σύνθεση των ομάδων θα ανακοινωθεί πέντε ημέρες πριν την έναρξη του τουρνουά. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69