BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Επετειακή φιλική αναμέτρηση βετεράνων μπάσκετ στην Βέροια

Όπως κάθε χρόνο, οι βετεράνοι του μπάσκετ ανά τον κόσμο γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Βετεράνων Μπάσκετ - MAXIDAY με αγώνες και εκδηλώσεις που τιμούν το πάθος και τη διαχρονική τους αγάπη για το άθλημα. Στο πνεύμα αυτής της παράδοσης, και στην πόλη της Βέροιας, πραγματοποιήθηκε ένας φιλικός αλλά συναρπαστικός αγώνας μεταξύ δύο ομάδων βετεράνων. Οι παίκτες προέρχονταν από την ευρύτερη περιοχή, εκπροσωπώντας τις πόλεις της Βέροιας, της Νάουσας και των Γιαννιτσών.

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε γιορτή του αθλήματος, με τους συμμετέχοντες να δείχνουν ότι, παρότι τα χρόνια μπορεί να έχουν περάσει, η τέχνη του μπάσκετ και το ομαδικό πνεύμα παραμένουν ζωντανά. Σε έναν ανταγωνιστικό αλλά φιλικό κλίμα, η αναμέτρηση κατέληξε με τη νίκη της ομάδας TEAM A, η οποία επικράτησε με σκορ 49-44. Οι παίκτες και των δύο ομάδων χάρισαν στο κοινό στιγμές εντυπωσιακές, γεμάτες θέαμα, σεβασμό και αθλητική αλληλεγγύη.

Μετά το τέλος του αγώνα, όλοι οι συμμετέχοντες πανηγύρισαν μαζί, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός δεν γνωρίζει ηλικιακά όρια και ότι η φιλία και η συνεργασία είναι πάντα το κεντρικό νόημα κάθε αναμέτρησης.

ΤΕΑΜ Α: Μπέρσος, Καραθανάσης (προπονητής), Παπαδόπουλος, Ζήνδρος, Κλωνάρας  (αρχηγός), Εμμανουηλίδης , Πολιός  και Γεωργόπουλος. 
 
ΤΕΑΜ Β: Κούλης (προπονητής), Τζουμάκης, Σπορέλας, Ιωαννίδης, Ουζούνης, Πολυμέρης, Μπεκιαρίδης, Τριγώνης και Σταυρίδης. 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69