BANNER ME POS 987x100px

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Ο Θωμάς Τούσας στα τμήματα υποδομής του Φιλίππου Βέροιας

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Θωμά Τούσα στο τεχνικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής.

Στην ανακοίνωσή του ο Φίλιππος αναφέρει:

"Ο Βεροιώτης πολύπειρος προπονητής, μετά από μακρά θητεία σε διάφορες ομάδες ανά την επικράτεια, επιστρέφει στη γενέτειρά του και στην ομάδα της καρδιάς του για να κάνει αυτό που ξέρει καλά... να διδάξει μπάσκετ στους νεαρούς αθλητές της ομάδας μας. Από το πρώτο κιόλας έτος των σπουδών του ο coach άρχισε την ενασχόληση του με την προπονητική και για 36 χρόνια εργάζεται ανελλιπώς σε όλα τα επίπεδα και κατηγορίες του αθλήματος, από αναπτυξιακά τμήματα μέχρι και την Α1. Τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στο κομμάτι των μικρών ηλικιών, φτάνοντας να θεωρείται σήμερα ένας από τους πιο έμπειρους και καταξιωμένους coaches στο κομμάτι αυτό.

Στη μακρόχρονη διαδρομή του ο Θωμάς Τούσας έχει συνεργαστεί με πολλούς προπονητές, έχει δουλέψει σε κορυφαία προγράμματα και έχει αναδείξει πολλούς γνωστούς αθλητές, με τελευταίο χρονικά τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού και της Εθνικής Εφήβων Βενιαμίν Αμπόσι.

Καλωσορίζουμε τον coach στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομάδας μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι, σε αγαστή συνεργασία με τον Υπεύθυνο Ακαδημιών Κουρουζίδη Χριστόφορο και το υπόλοιπο προπονητικό team, θα αποτελέσει έναν πολύ δυνατό κρίκο στην έντονα αναπτυξιακή τροχιά των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας".

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69