Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το πλαίσιο λειτουργίας του αθλητικού κολεγίου του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας

Το πλαίσιο λειτουργίας του αθλητικού κολλεγίου του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας για τη σαιζόν 2020-21 παρουσίασαν ο υπεύθυνος Ακαδημιών του τμήματος Στέργιος Καπράρας μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕ του τμήματος Καλαθοσφαίρισης Ηλία Λαζό. 

Η έναρξη των προπονήσεων-εγγραφών για αγόρια και κορίτσια τοποθετείται στις 24 Αυγούστου, πάντοτε υπό την αίρεση των υγειονομικών δεδομένων που επικρατούν στη χώρα μας τη δεδομένη χρονική στιγμή και που δύναται να διαφοροποιηθούν μέρα με τη μέρα.

Οι δυο άνδρες αναφέρθηκαν σε ένα πλέγμα παρεμβάσεων-καινοτομιών, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν από καιρό και οι οποίες επιταχύνθηκαν από 2 αρνητικούς παράγοντες : την πανδημία και τα νέα δεδομένα που αυτή επιτάσσει, όπως επίσης και τον αδόκητο χαμό ενός εκ των στυλοβατών του Αθλητικού Κολλεγίου, του Δημήτρη Γκίμα.

Οι κυριότεροι άξονες των προγραμματικών δηλώσεων είναι οι ακόλουθοι:

  • Παρέχεται διάστημα ΔΩΡΕΑΝ προπονήσεων 2 εβδομάδων σε αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα στην περίοδο 2010 – 2014 χωρίς προηγούμενη τριβή με το άθλημα, για να γνωριστούν και να εξοικειωθούν μ’ αυτό και μετά να αποφασίσουν, χωρίς περαιτέρω δέσμευση, αν θέλουν να εγγραφούν στο σύλλογο για τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα.
  • Εγκαινιάζεται συνεργασία με διακεκριμένη γυμνάστρια, η οποία αρχικά θα μυήσει δια ζώσης το μήνα Σεπτέμβριο τους νεαρούς αθλητές-αθλήτριες στα μυστικά της σωστής εκγύμνασης.  Εν συνεχεία και καθ’ όλη τη διάρκεια της σαιζόν, η εκγύμναση αυτή θα συνεχιστεί με την εν λόγω γυμνάστρια με τη βοήθεια της τεχνολογίας (διαδικτυακά) μία φορά την εβδομάδα.
  • Έχουν εξασφαλιστεί στη μνήμη του εκλιπόντος προπονητή Δημήτρη Γκίμα από δωρεές φίλων της ομάδας & φίλων / συνεργαζόμενων σωματείων (τα οποία θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω με τις ανάλογες ευχαριστίες) 8 υποτροφίες σε camp που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2021.  Τουλάχιστον οι μισές από αυτές αφορούν σε γνωστά camp υψηλών προδιαγραφών που πραγματοποιούνται εκτός Ημαθίας.  Η συμμετοχή των 8 τυχερών παιδιών στα camp αυτά, περιλαμβανομένης και της διανομής τους για camp εκτός Ημαθίας,  θα είναι προφανώς εντελώς δωρεάν και θα βασιστεί σε κριτήρια αγωνιστικής συνέπειας, αλλά και ακαδημαϊκής επιμέλειας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
  • Κάθε Δευτέρα, δύο αθλητές  των αγωνιστικών ηλικιακών τμημάτων του συλλόγου, που θα υποδεικνύονται από τον προπονητή τους, θα συμμετέχουν στην προπόνηση της ανδρικής ομάδας, ακολουθώντας το κανονικό πρόγραμμα.
  • Αν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, τμήματα των ακαδημιών θα συνοδεύουν την αντρική ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια της για φιλικά με τις αντίστοιχες ακαδημίες της γηπεδούχου ομάδας.
  • Θα υπάρξει γενικότερα μια αυξημένη επένδυση στην υλικοτεχνική υποδομή των Ακαδημιών, με απώτερο σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.  Επίσης, θα γίνει προσπάθεια για τη μεγαλύτερη ακόμα σύνδεση των τμημάτων υποδομής με το αντρικό και γυναικείο τμήμα του συλλόγου, με αυξημένες επισκέψεις αθλητών-αθλητριών στις προπονήσεις των μικρών μας φίλων.
  • Εγκαινιάζεται η κάρτα μέλους των Ακαδημιών του συλλόγου, μέσω της οποίας οι γονείς και τα παιδιά των τμημάτων υποδομής θα απολαμβάνουν εκπτώσεων και άλλων προνομίων από συνεργαζόμενες με την ομάδα μας επιχειρήσεις της πόλης μας, που θα ανακοινώνονται στο site της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Προπονητές των τμημάτων θα εξακολουθήσουν να είναι οι Μανώλης Λευκόπουλος (6977051371), Χριστόφορος Κουρουζίδης (6986681518) και Φαίδων Παραπούρας, συνεπικουρούμενοι από έναν ακόμα προπονητή, ο οποίος θα ανακοινωθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου. 

Δείτε παρακάτω τι είπαν Καπράρας και Λαζός

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69