Δείτε το φυλλάδιο προσφορών!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 fancy jewelry store

access ban20

Γκίμας: "Επιβάλλεται να ξεκινήσουν σταδιακά οι προπονήσεις των ακαδημιών"

Την σταδιακή επιστροφή των ακαδημιών μπάσκετ στις προπονήσεις υποστηρίζει με δηλώσεις του στο basketblog ο προπονητής του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας.

Αναλυτικά η άποψη του Δημήτρη Γκίμα:

«Κλείνοντας δυο μήνες μακριά από προπονήσεις και βλέποντας ότι σταδιακά γίνεται προσπάθεια επιστροφής στην καθημερινότητα,πιστεύω ότι πλησιάζει η ώρα της επιστροφής στις προπονήσεις και για τις ακαδημίες μπάσκετ. 

Τηρώντας ασφαλώς τις οδηγίες των επιστημόνων, χρησιμοποιώντας τα υπέροχα ανοιχτά γήπεδα, επιβάλλεται να ξεκινήσουν σταδιακά οι προπονήσεις. Δεν είναι αποκλειστικά στόχος η μπασκετική πρόοδος. Υπάρχει μεγαλύτερος στόχος που είναι η ψυχολογική υποστήριξη και αποφόρτιση των παιδιών έπειτα από τόσο μεγάλο διάστημα.

Ας είναι στην αρχή ολιγομελή τα γκρουπ. Είναι μια ευκαιρία αυτό το καλοκαίρι να ξαναδούμε τα βασικά. Πράγματα στα οποία δεν επιμείναμε αρκετά να διορθωθούν. Ντρίπλα, πάσα, σουτ. Back to basics.

Με τις κατασκηνώσεις κλειστές πολλά παιδιά θα περάσουν περισσότερο χρόνο στις πόλεις. Είναι μια ευκαιρία να περάσουν περισσότερες ώρες στα ανοιχτά γήπεδα.

Τι καλύτερο από ένα καλοκαίρι γεμάτο μπάσκετ!»

H iRepair σας περιμένει στην Βέροια!

Σχέδια Βελτίωσης, Νέοι Γεωργοί, Αιτήσεις Gov/ΕΣΠΑ, Πληρωμές Λογαριασμών & άλλες υπηρεσίες

100% Ελληνικά χειροποίητα κοσμήματα!

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69